luni, 24 iunie, 2024

O tânără a fost criticată pentru rochia de mireasă purtată în ziua cea mare. ,,Ce împăiată este!”

O tânără a fost criticată pentru rochia de mireasă purtată în ziua cea mare. Femeia a ales o ținută extravagantă, cu pietre prețioase și multă dantelă. Mireasa sofisticată a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare. Iată ce mesaje i-au transmis internauții.

O tânără a fost criticată pentru rochia de mireasă purtată în ziua cea mare

Rochia purtată de o mireasă în ziua cea mare a declanșat numeroase controverse. Femeia s-a filmat cu mândrie purtând rochia opulentă și extrem de grea. Mulți au comparat-o pe tânără cu un bibelou de pe vrema bunicii, iar replicile dure nu au întârziat să apară.

Mireasa extravagantă nu a știut că un simplu videoclip cu rochia sa din ziua nunții va stârni indignarea multora.

,,O rochie drăguță. Însă pare destul de grea de purtat, se vede extenuarea pe chipul ei.”, ,,Are bunica un bibelou exact așa, OMG!”, ,,Am avut un bibelou identic!”, ,,Nici nu se poate mișca…”, ,,E făcută din glet și decorativă?”, ,,Ce împăiată este!”, ,,Câte dormitoare are rochia? N- am văzut vilă așa!”, ,,Îți faci clismă înainte și nu bei nu mănânci, până se termină evenimentul stai în picioare.”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Vedete din România care au atras privirile tuturor cu ținutele purtate la nuntă

Una dintre vedetele care s-au căsătorit de curând este Cristina Spătar. Aceasta a purtat o rochie de mireasă superbă și a atras privirile tuturor. Cântăreața a avut o nuntă de poveste, iar invitații de seamă au fost impresionați de evenimentul luxos și de ținutele mirilor. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui, Vicențiu Mocanu.

Și frumoasa actriță Anca Dumitra a avut o nuntă pe cinste. Actrița s-a căsătorit religios cu Manfred Spendier, un prosper om de afaceri de origine austriacă. Mirii au strălucit în ținutele elegante, iar rochia actriței a atras privirile tuturor. Anca Dumitra a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața sa o rochie tip sirenă, cu broderii și voal. Invitații au admirat-o pe artistă pentru ținuta de prințesă, iar mirii s-au dezlănțuit pe ringul de dans.

Și nunta lui Smiley cu Gina Pistol a fost apreciată de mulți. Cătălin Botezatu a avut doar cuvinte de laudă pentru rochia de mireasă purtată de soția lui Smiley în ziua cea mare.

„Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa.

Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.”, a spus Cătălin Botezatu despre ținuta Ginei Pistol în ziua nunții.

Se pare că nu toate miresele sunt inspirate în alegerea ținutei. Într-o situație delicată s-a pus o tânără care a ales o rochie mult prea îndrăzneață și care a stârnit controverse printre internauți. Aceasta a fost comparată cu un bibelou de pe vremea bunicii și a fost pusă la zid pentru alegerea neinspirată în ziua nunții.

Mireasa care a făcut senzație pe TikTok! ”Are bunica un bibelou exact  așa!”FOTO - AS in Gorj

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite