vineri, 19 iulie, 2024

Pentru automatizări ale porților culisante și autoportante contați pe eautomat.ro. Iată oferta!

Porțile culisante au devenit tot mai populare în ultimii ani. Fie că vorbim despre spații rezidențiale, comerciale ori industriale, astfel de porți sunt o soluție. Sunt o cale de acces practică, estetică și, astfel de porți pot fi și automatizate. În acest caz veți dori să aflați și despre ofertele celor care vă pot pune la dispoziție kituri complete, inclusiv cu feronerie, pentru astfel de porți.

Mai mult confort – principalul motiv pentru a alegere automatizarea porților

Fie ele culisante sau autoportante, porțile de acest tip își îndeplinesc cu succes partea practică. Cum rămâne însă cu accesul facil? Automatizările sunt soluția, pentru cei care au înțeles că o astfel de dotare este despre a-și crea mai mult confort, cei care înțeleg că gama de automatizari porti culisante si autoportante vă poate scuti de timp și efort inutil la fiecare deschidere. Astfel de soluții le găsim la eautomat.ro.

Practic, aceste tipuri de dotări, de automatizări sunt o adaptare la stilul modern actual. Imaginați-vă că nu mai este necesar să pierdeți timp să ieșiți din mașină pentru a deschide și ulterior închide porțile de acces. Aparent o acțiune banală, aceasta poate face diferența de confort și timp. Adăugăm acestui scenariu vremea neprielnică, spre exemplu, sau simplul fapt că vă grăbiți. Sunt motive bine întemeiate pentru a alege automatizarea.

Kituri complete de la eautomat.ro

Acum că am explicat cât de confortabil este să aveți acces la propria locuință sau la un sediu comercial, să vorbim despre ofertele unui furnizor de nișă – eautomat.ro. Pot fi achiziționate motoare și unități de comandă pentru porți, elemente individual comandate sau, la fel de bine pot fi comandate kituri complete cu feronerie inclusă.

Din pagina acestui furnizor puteți selecta în funcție de greutatea porților, bradul dorit, în funcție de buget și de deschiderea maximă a porții. Un filtru practic care vă scutește de o căutare mai minuțioasă, manuală. Un exemplu de kit complet, sistem pentru o poartă autoportantă, cu o deschidere de 6 m, include: motorul, receptorul, telecomanda, lampa de semnalizare și alte câteva accesorii.

Pentru unele tipuri de produse, de kituri comandate de aici, puteți avea parte de transport gratuit. În funcție de valoarea comenzii, dar și unde este livrat coletul, costurile diferă. În acest sens consultați pagina furnizorului. Consilierea este gratuită și ar fi bine să verificați temeinic aspectele tehnice ce diferențiază aceste kituri.

O astfel de alegere este una de care vă veți bucura multă vreme de acum înainte. Automatizările din  oferta acestui furnizor sunt de la unele dintre cele mai cunoscute branduri de nișă – Nice și Roger. Aceste branduri sunt o garanție a calității. Bucurați-vă așadar de un timp de răspuns scurt, de funcționare lină și silențioasă, iar instalarea în sine este relativ simplă. În funcție de cerințele clientului, de spațiul unde veți dori astfel de automatizări, pot fi comandate accesorii care să corespundă cu o funcționalitate așa cum vă doriți – deschidere din telecomandă, spre exemplu, sau puteți opta pentru senzor de mișcare pentru acces mai facil.

Despre oferta curentă aflați din pagina oficială, eautomat.ro.

Contact:

0746 301 381

info@eautomat.ro

Sursă foto: eautomat.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.