vineri, 14 iunie, 2024

Primele declarații ale mamei Oanei Matache, după ce fiica sa a fost prinsă cu un alt bărbat

Mama Oanei Matache, a făcut primele declarații despre presupusul divorț care ar fi avut loc între fiica sa și soțul ei, Răzvan Miheț. Gina Matache i-a uimit pe toți cu reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că fiica sa se întâlnește deja cu un alt bărbat. Iată despre ce este vorba, mai exact.

În urmă cu puțin timp au ieșit la iveală o serie de imagini în care Oana Matache, sora Deliei, ar fi fost surprinsă în compania unui alt bărbat cu care se presupune că are deja o relație. Mai mult decât atât, acesta i-ar fi cunoscut deja copiii și familia, dacă ar fi să ne luăm după apropierea intimă dintre ei.

Reacția Ginei Matache, după ce s-a vehiculat că Oana ar fi divorțat în secret

După ce au ieșit la iveală primele imagini surprinse cu Oana Matache și actualul său iubit, Gina Matache, mama sa, a avut prima reacție. Se presupune în acest moment că sora Deliei a ales să divorțeze în secret de bărbatul cu care se căsătorise în urmă cu șase ani și alături de care avea doi copii, respectiv o fetiță și un băiețel de 6 și 4 ani.

Mama Oanei nu a oferit prea multe detalii legate de actuala situație amoroasă a fiicei sale, însă a ținut să menționeze că nu are „voie” să discute despre această problemă personală a acesteia. Ba mai mult decât atât, Gina Matache a susținut că fiica sa este suficient de matură încât să își ia propriile decizii.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei”, a declarat mama Deliei, pentru unica.ro.

Imediat după ce au apărut primele imagini, sora Deliei Matache a fost contactată pentru a vorbi pe larg despre cele întâmplate, însă aceasta nu a dorit să ofere nicio explicație. Mai mult decât atât, Oana și-a dorit să nu mai fie deranjată pe seama acestui subiect.

„Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a declarat Oana Matache pentru Spynews.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite