miercuri, 22 martie, 2023

Răzbunare mafiotă în Iași. Bărbat împușcat în gât dintr-o mașină! Victimă în stare foarte gravă la spital

Publicat:

Răzbunare de tip mafiot în municipiul Iași unde în cursul nopții de 1 spre 2 februarie 2023 un bărbat a fost împușcat în gât. Incidentul a avut loc în cartierul ieșean Alexandru cel Bun, iar atacatorul l-a împușcat dintr-o mașină care mai apoi a demarat în trombă.

Polițiștii ieșeni au împânzit zona și au făcut noapte albă. Forțele speciale ale polițiștilor au împânzit tot orașul creând filtre la toate intrările în municipiu. Aceștia i-au legitimat pe toți şoferii în speranța că-l vor găsi pe făptaș.

Bărbat împușcat în gât dintr-o mașină în Iași

În cursul nopții trecute în municipiul Iași a avut loc o răzbunare de tip mafiot. Un bărbat în timp ce se afla pe stradă a fost pur și simplu împușcat în gât de către un individ ce se afla într-o mașină. Starea bărbatului este una gravă, acesta fiind internat la secția de Chirurghie. Medicii spun că individul a avut noroc că a scăpat cu viață. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași a informat faptul că bărbatul împușcat a ajuns la UPU Iași într-un autoturism personal, fiind transportat de către un prieten. Ba mai mult, echipajul SMURD solicitat nu a mai găsit nicio persoană la locul incidentului:

„În această gardă a fost adus cu o mașina privată un bărbat de 40 ani, cu o plagă în regiunea cervicală anterioară, din faţa blocului de prin Alexandru, prin împuşcare dintr-o maşină (îl cunoştea din câte am înţeles). Pneumotorax drept diagnosticat și drenat în UPU, internat în clinica 1 chirurgie- compartiment chirurgie toracică”, au transmis reprezentanții UPU Iași, potrivit BZI.RO.

 

Poliţiştii îl caută pe făptaș

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor și îl caută pe făptaș. În aceste momente sunt mai multe indicii, iar poliţiştii pun cap la cap tot firul evenimentelor. Din primele informații se pare că victima îl cunoștea pe atacator. Totuși, nu știm cu exactitate de la ce a pornit totul. Este posibil ca incidentul să fi fost cauzat de o neînţelegere asupra banilor. Toate ipotezele sunt pe masa anchetatorilor:

„Ieri, 01 februarie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat pe o stradă din mun. Iași. Bărbatul a fost transportat la spital. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de polițiști, fiind căutat. Din verificările efectuate rezultă faptul că cei doi se cunoșteau. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor”, a transmis IPJ Iaşi.

Așadar, a fost răzbunare de tip mafiot la Iași unde un bărbat a fost împușcat în gât dintr-o mașină.

 

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite