vineri, 1 martie, 2024

Reacție dură a Dianei Șoșoacă privind ideologia de gen: „În toaletele din școli se petrec adevărate orgii sexuale!“

Senatorul ieșean Diana Șoșoacă a avut o reacție dură privind ideologia de gen. În acest sens, președintele S.O.S. România a transmis o interpelare adresată ministrului Educației, Ligia Deca. Liderul S.O.S. România solicită ca problemele din școli legate de discriminare să fie rezolvate cât mai repede.

Reacție dură a Dianei Șoșoacă privind ideologia de gen

Liderul S.O.S. a transmis că ideologia de gen a fost instituită în școlile românești și așa s-a ajuns ca băieții venind îmbrăcați în rochii, cu peruci, fardați, cu unghii lungi vopsite, gene false, iar fetele se duc la toaletele băieților și viceversa.

„În toaletele din școli se petrec adevărate orgii sexuale, prin care își demonstrează calitățile la sex oral, sex anal, sex în grup, și își demonstrează ce bine e să fii gay sau lesbiană. Mai mult, acești degenerați din cauza politicii dumneavoastră, au început să meargă prin parcuri și să agațe și agreseze sexual minorii, părinții fiind nevoiți să își apere inclusiv cu violențe copiii“, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul ieșean consideră că apărarea comunității LGBTQ nu face altceva decât să alunge din comunități a copiilor normali.

„Apărarea a LGBTQ, o comunitate mică, are grave probleme de adaptare și respect față de majoritate, a dus la alungarea din comunități a copiilor normali, care consideră că homosexualitatea nu este o virtute, din contră, și sunt deranjați de comportamentul deviant încurajat de dvs., doamnă ministru. Directorii i-au dat afară din școli că nu au acceptat comportamente deviante.

Dacă nu știați, majoritatea este formată dintr-o lume normală, familie tradițională: bărbat și femeie, nu travestiți, nu operați, nu machiați, nu devianți”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Ce a ajuns școala noastră?“

Liderul S.O.S. România a lansat într-o alocuțiune ținută în Parlamentul României mai multe întrebări în legătură identitatea lor de gen.

„Ce a ajuns școala noastră? De când a fi homosexual este o virtute? Este o deviație de la normalitate, astfel cum spun toate studiile psihologilor, neurologilor și psihiatrilor! Ce-ați făcut din învățământul nostru? Ce ați făcut cu copiii noștri? Vă călcăm în picioare, nemernicilor și trădătorilor! Afară cu ideologia de gen din țară! Opriți pervertirea minților copiilor noștri! Vreți să ieșiți pe stradă să vă arătați tendințele sexuale? Nu vă este rușine? Români, nu permiteți acest tip de comportamente deviante în societate. Luați atitudine împotriva mizeriei pe care o instituie la nivel de educație, nu permiteți ca în public să aibă loc acte obscene“, a transmis senatorul ieșean.

Mai mult, Diana Șoșoacă este de părere că în școlile românești nu se mai predă Istoria Românilor, în schimb se predau altfel de istorii.

„Ne-ați distrus învățământul, nu mai știe și nu mai predă nimeni istorie românească, dar voi vă duceți să învățați istoria evreilor? Ce au făcut evreii pentru România de trebuie să le învățăm istoria? Cum este posibil ca voi, profesorii, care nu mai știți nimic despre istoria românilor, să acceptați să învățați despre istoria evreilor? Vă învață și despre momentul când l-au ales pe Barabas și l-au crucificat pe Iisus? Solicit elevilor români să iasă din clase la ora de istorie a unui neam cu care nu avem nicio legătură, când propriul neam este supus extincției! Este inacceptabil și unic la nivel mondial ce se întâmplă în România!“, a menționat Diana Șoșoacă.

Senatorul ieșean Diana Șoșoacă a avut o reacție dură privind ideologia de gen.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.