vineri, 17 mai, 2024

Teatru ieftin pus în scenă de Elena Lasconi și fiica! Doar proștii s-au dus după fentă

Scandal mare, mare tămbălău cu primărița de la Câmpulung Muscel în prim plan. De parcă toate problemele se terminaseră în țara asta, ultimele zile prima pagină ale ziarelor a fost acaparată de fosta colegă de breaslă ajunsă mare primăriță. „Minciuna are picioare scurte“ zice un proverb românesc, iar de acest lucru s-a convins multă lume după ce a văzut teatrul ieftin pus în scenă de Elena Lasconi și fiica acesteia.

Teatru ieftin pus în scenă de Elena Lasconi și fiica

Nu mai puțin 5 ani au trecut de când, zice Elena Lasconi, ar fi votat pentru la Referendumul pentru familie. Timp în care fiică-sa putea afla ce mamă „homofobă“ are!

Dincolo de asta, dramoleta cu recunoașterea și cu fiica ce îi bate obrazul că nu-i iubește pe cei din LGBTQ a venit fix în momentul în care Cătălin Drulă i-a transmis madamei că nu prea are loc de ea pe lista eligibililor pentru europarlamentarele de anul viitor.

Revenind la teatrul ieftin pus în scene de către cele două Lasconi, nu putem să nu remarcăm gesturile actoricești ieftine venite din partea Oanei Lasconi, care și-a exprimat dezamăgirea față de mama ei, care a semnat pentru familia tradițională la referendumul pentru familie. Vezi, dragă Doamne, ea s-a simțit trădată de propria mamă pentru că ea este membră a comunității LGBTQ.

Poate puțini sunt cei care știu că beizadeaua primăriței din Câmplung Muscel, de cinci ani de zile, face la Paris, săptămânal, o emisiune pe un canal de YouTube. Adică aceasta poate vorbi dezinvolt în fața camerei, iar acest „rol“ a fost „frecție“ comparativ cu suferitul și oftatul pe care îl exersează săptămânal. Ea este obișnuită să fie diverse ipostaze, ba râde, ba plânge, ba e carismatică. Știe cum să se joace cu camera de luat vederi.

Acum, hai să fim serioși, orice om normal la cap s-a prins de faptul că este doar un teatru ieftin tot ce a spus Oana Lasconi despre mama ei. Că doar n-ai să crezi că e la un pas să-i ia gâtul maică-sii pentru că a votat nu-știu-ce.

E de înțeles să plângi și să-ți verzi mucii de ofuscată cu aere progresiste dacă pierzi pe cineva drag, dar nu pentru că maică-sa a votat la un referendum pentru familie. Unde mai pui că nici nu a trecut acel referendum pentru că au avut grijă progresiștii să prostească lumea să nu se prezinte la vot!

O minciună mai mare ca tot USR-ul

Unde mai pui că a apărut informația și dovada foto de altfel, că madam Lasconi nici măcar nu a votat la acel referendum. Adică nu că e penibil tot teatrul făcut, dar e chiar de neam prost să vii să minți în halul ăsta!

Dar până la urmă nu contează ce crede toată lumea ci doar ce crede electoratul USR, pentru că pentru ei a fost, în primul rând, tot acest teatru ieftin.

E clar că zilele lui Cătălin Drulă în fruntea partidului sunt numărate și că partea cu progresismul nu prea mai prinde la români. Așa că acest teatru ieftin pus în scenă de Elena Lasconi și fiica sa a fost gândit de useriști pentru a o propulsa pe madam primărița în fotoliul de candidat la șefia USR, dar și pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.