sâmbătă, 13 iulie, 2024

Terapia HHO® – sprijin pentru sănătatea generală a organismului

Starea de sănătate a organismului depinde în mare măsură de calitatea sângelui și nivelul de oxigenare, aspecte care pot fi îmbunătățite cu ajutorul unor terapii alternative de medicină integrativă. Curățarea și detoxifierea sângelui se poate face în mai multe moduri, în funcție de scopul vizat și de nevoile pacientului. În cazul în care ești în căutarea unei soluții care să te ajute să îmbunătățești toate funcțiile organismului, să accelerezi procesele naturale de vindecare sau să susții tratamentul anumitor afecțiuni, optează pentru terapii pentru purificarea sangelui efectuate în cadrul clinicii Quantica 720.

Cum poate fi purificat sângele

Eliminarea substanțelor toxice din sânge și îmbogățirea acestuia cu oxigen reprezintă o abordare medicală alternativă care se folosește în special pentru a susține sănătatea pacienților și, după caz, pentru a accelera acțiunea anumitor metode de tratament și pentru a susține procesele de recuperare medicală. În clinicile de specialitate, pentru a obține aceste rezultate se utilizează terapia HHO®, care constă în trei etape: hemoperfuzie, hipertermie și oxigenare.

În primă instanță, o cantitate de sânge este colectată și transportată către un filtru special unde urmează să fie curățat și detoxifiat de substanțele toxice care amenință sănătatea pacientului. Pentru a stimula sistemul imunitar, corpul acestuia este adus la o temperatură mai mare decât cea normală. Procedura este numită febră terapeutică și are rolul de a accelera procesele interioare de vindecare și recuperare medicală, fiind un pas important înainte de reintroducere a sângelui în corp. Ca un ultim pas, sângele care a fost deja detoxifiat este acum îmbogățit cu oxigen pentru a-i îmbunătăți funcțiile la nivel celular, este încălzit și, în final, este reintrodus în corp.

Beneficiile terapiei HHO®

Această terapie este o abordare holistică de medicină integrativă, ceea ce înseamnă că, deși poate fi utilizată cu un scop principal, efectele benefice vor putea fi observate la nivelul întregului organism, deoarece se urmărește îmbunătățirea funcționării întregului sistem, pornind de la nivel celular.

Purificarea sângelui poate fi folosită ca soluție alternativă de îmbunătățire a stării organismului, dar și ca tratament pentru anumite probleme și afecțiuni. Medicii urmează acest protocol în majoritatea cazurilor în care pacienții se prezintă cu intoxicații, supradoze sau acumulări semnificative de metale grele și toxine, alături de alte proceduri specifice.

Această terapie are efecte dovedite și în lupta împotriva bolilor autoimune, care atacă în principal sistemul imunitar, cum ar fi scleroza multiplă, boala Crohn, colita ulcerativă sau tiroida Hashimoto. De asemenea, este folosită și ca tratament complementar în cazul problemelor digestive, al bolilor hepatice, renale sau pulmonare, dar și a patologiilor complexe, cum ar fi boala Lyme sau septicemia. Specialiștii recomandă purificarea sângelui și ca terapie adjuvantă în tratamentele oncologice pentru a îmbunătăți răspunsul sistemului imunitar și pentru a diminua efectele adverse pe care chimioterapia le are asupra organismului.

Unde poți beneficia de tratamente alternative pentru curățarea și purificarea sângelui

Deși terapiile de curățare a sângelui sunt benefice pentru organism și minim invazive, la fel ca orice altă procedură medicală, sunt expuse la riscuri specifice și au potențial de a cauza efecte adverse, ceea ce înseamnă că trebuie folosite în medii controlate, de către personal calificat, în urma unor investigații amănunțite.

Asta înseamnă că dacă ești în căutarea unui loc unde să beneficiezi de astfel de tratamente, este recomandat să apelezi doar la clinici de specialitate, unde ai garanția unor servicii profesionale, adaptate nevoilor tale. Quantica 720 este o clinică de medicină integrativă, dotată cu tehnologii de ultimă generație, unde medici cu vastă experiență în medicina cuantică propun soluții terapeutice personalizate în funcție de starea de sănătate a fiecărui pacient.

Tratează problema de la interior acționând asupra funcțiilor celulare cu ajutorul terapiilor de purificare a sângelui disponibile la Quantica!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.