joi, 23 mai, 2024

Un bărbat are 550 de copii și își dorește mai mulți! Cum arată cel de la care femeile își doresc copii

Un bărbat are 550 de copii și își dorește mai mulți. Un donator de spermă din Olanda este tatăl biologic a cel puțin 550 de copii din întreaga lume. Deși i-au fost aduse acuze pe motiv că încurajează riscul unor cazuri de incest, bărbatul continuă să fie donator, și mai nou, își dorește o familie proprie.

Un bărbat are 550 de copii deoarece își dorește să facă “ceva semnificativ”

Copiii lui Jonathan Jacob Meijer sunt răspândiți în întreaga lume. El are aproximativ 375 de copii în Olanda, 80 în Germania, 35 în Belgia, 4 în Argentina și 2 în Australia. „Dinastia” sa a început în 2007, când la vârstă de 42 de ani, s-a înregistrat ca donator de spermă la 11 clinici, cât și la Banca de spermă Cryos din Danemarca. De asemenea, a aderat la grupurile de pe Facebook pentru femei și cupluri care nu pot avea copii.
De-a lungul anilor, Meijer a mințit pe toată lumea. A spus fiecărei clinici că va dona exclusiv acolo, iar fiecărei viitoare mame că are „doar” vreo 10 copii. La începutul acestui an, i s-a ordonat prin lege să nu mai doneze spermă viitorilor părinți căci altfel se va confrunta cu o amendă uriașă. Întrebat de presă de ce vrea atât de mulți copii, Meijer a răspuns că își dorește să facă „ceva semnificativ” cu viața sa.

„Da, le-am mințit pe femei. A fost greșit. Am vrut să le ajut”, a adăugat acesta.

În profilul său de donator, Meijer ar fi susținut că seamănă cu actorii de la Hollywood Brad Pitt și Chris Hemsworth, dar și cu un membru al trupei Led Zeppelin, Robert Plant.
Mai multe mame a copiilor concepuți cu „ajutorul” bărbatului s-au unit împotriva sa, după ce au aflat de aceasta dependență de a se reproduce. Mamele, care aveau copii ce semănau între ei, cu părul blond ondulat și ochi albaștri pătrunzători, au început să se întâlnească întâmplător. Unele au intrat la bănuieli și au întemeiat grupuri online pentru a găsi alte femei care au folosit și ele aceleași mostre de spermă. Dintre acestea, 157 s-au alăturat unui grup de sprijin de pe Facebook numit „Donor Child 102 JJM”.
Meijer a fost întrebat de către presă despre ce simte în legatură cu sutele de copii.

„Îmi place să-i cunosc. Dar din punct de vedere emoțional îi simt mai mult ca verii mei”, a răspuns bărbatul.

Meijer mai are 7 frați și a lucrat ca profesor de studii sociale, poștaș și consilier în criptomonede. El susține că donează spermă gratuit.

„Nu cer nimic, dar uneori primesc cadou 64 de lire sterline, un bilet de avion sau un aparat de fotografiat”, a declarat Meijer.

O mamă l-a dat în judecată speriată de consecințele faptei bărbatului

O mamă a unui copil l-a dat în judecată în luna aprilie 2023, argumentând că acțiunile sale au crescut riscul de comitere a incestelor. Instanța civilă din Haga a decis că nu mai are voie să-și doneze sperma. Dacă o va face din nou, va fi amendat cu 100.000 de euro.

„Dacă aș fi știut că a avut peste 100 de copii, nu l-aș fi ales niciodată. Când mă gândesc la consecințele pe care le-ar putea avea acest lucru pentru copilul meu, mă doare stomacul. Multe mame i-au spus să se oprească, dar nimic nu ajută. Deci, să merg în instanță este singura opțiune pe care o am pentru a-mi proteja copilul”, a spus femeia care l-a dat în judecată.

Reclamanta a primit sprijin din partea organizației Donorkind, al cărei CEO, Ties van der Meer, în vârstă de 44 de ani, este el însuși un copil conceput cu ajutorul unui donator.

„Acest comportament este periculos pentru bunăstarea mintală și sănătatea copiilor donatori. Urmându-și acest impuls reproductiv, donatorul acționează ilegal. Mai mult, încalcă acordurile cu clinicile și cu viitorii părinți, pentru că aceștia au avut încredere în promisiunea lui că va avea maximum 25 de copii”, a declarat avocatul apărător al femeii.

Van der Meer, a născut el însuși 18 copii cu ajutorul mostrelor de material seminal.

„Ceea ce face Meijer este iresponsabil. Potrivit verdictului, are 550 de copii. Mă tem că va vrea să stabilească un record, căci din ce știm noi are deja 1.000 de copii”, a declarat acesta.

Dacă bărbatul are într-adevăr 1.000 de copii, el ar fi al doilea după liderul mongol Genghis Khan, despre care se spune că ar fi născut până la 2.000 de copii. Meijer continuă să doneze spermă, dar, susține el, doar dacă femeile care au deja un copil de la el și-ar mai dori încă unul, ceea ce i-a fost permis de către instanță.
La începutul acestei luni, el a „ajutat” o femeie din Olanda, iar în curând va zbura în Serbia și talia pentru a le vizita pe mamele unora dintre copiii săi.
Meijer a declarat că într-o zi vrea să crească el însuși copii.

„Vreau să întemeiez o familie, visez la 5 copii”, a spus bărbatul care are 550 de copii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite