vineri, 14 iunie, 2024

Un taximetrist din Cluj a înduioşat o ţară întreagă. Ce gest a făcut pentru o mamă cu un copil ce trebuiau să ajungă la spital

Părea o zi normală pentru un taximetrist din Cluj, însă avea să ajungă cunoscut la nivel naţional. Şoferul a făcut un gest admirabil pentru o mamă care trebuia să ajungă de urgenţă cu copilul său la spital.

Mămica avea nevoie de o maşină pentru a se deplasa cât mai repede la unitatea medicală şi a comandat un taxi.

Gestul unui taximetrist din Cluj a făcut înconjurul internetului

Iubirea unei mame nu are sfârşit şi va lupta întotdeauna pentru copilul ei, mai ales dacă este bolnav. O femeie din Cluj avea nevoie urgent să ajungă cu băieţelul ei la un spital. Aceasta a comandat un taxi, însă imediat după ce şoferul a acceptat cursa a trimis un mesaj. Mămica i-a transmis taximetristului că are doar 16 lei şi l-a întrebat dacă îi ajung banii pentru acea distanţă.

Conducătorul auto nu a stat pe gânduri şi a făcut un gest ce a înduioşat pe toată lumea. Chiar dacă nu avea toţi banii necesari pentru cursa, copilul era mai important pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale. Conversaţia dintre cei doi a fost scurtă, mai ales după ce taximetristul i-a răspuns la mesaj.

Bărbatul i-a menţionat ca o va duce pe gratis la spital şi va ajunge la locul preluării în doar câteva minute. Dialogul dintre cei doi a fost distribuit pe internet şi a ajuns viral.

„Bună ziua. Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență. Credeți că-mi ajung banii?”, a transmis femeia.

„Sărut mâna. Nu e nevoie de bani. Așteptați 2 minute, vă rog, că ajung imediat”, a răspuns taximetristul din Cluj.

Din nefericire, nu toți taximetriștii sunt la fel. O tânără a avut parte de momente groaznice din cauza unui șofer din Iași. De asemenea, un alt taximetrist din Iași și-a bătut joc de o clientă.

„România mai are o şansă”

La scurt timp după ce conversaţia dintre femeie şi taximetrist s-a viralizat, mesajele nu au întârziat să apară. Toţi oamenii l-au lăudat pe bărbat. Unul dintre mesaje arata că România mai are încă o şansă cu astfel de oameni.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, este mesajul transmis de un alt şofer.

Gestul făcut de taximetristul din Iași a strâns nenumărate aprecieri, comentarii și de asemenea, a ajuns să fie distribuită de un număr mare de internauți. Astfel de momente trebuie făcute publice pentru a încuraja românii să fie mai buni pe zi ce trece.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite