vineri, 19 iulie, 2024

Ana-Maria a fost dată dispărută de familie! Unde a fost găsită de polițiști fetița de 2 ani

Ana-Maria a fost dată dispărută de acasă. Fetița de 2 ani a fost găsită de către polițiști teafără într-un lan de grâu după o oră de căutări. În căutarea fetiței au fost trimise efective sporite de la Poliția Municipiului Băilești și de la mai multe secții de Poliție Rurală. Și polițiști aflați în timpul liber s-au alăturat echipelor de căutare, aceștia beneficiind de sprijinul cetățenilor din comună, precum şi al jandarmilor şi pompierilor.

Ana-Maria a fost dată dispărută de familie: Fetița de 2 ani a fost găsită într-un lan de porumb

O fetiță în vârstă de 2 ani din județul Dolj, a fost dată dispărută de acasă. Anunțul la numărul unic de urgență a pus în alertă poliția din zonă. Ana Maria fost găsită teafără într-un lan de grâu după o oră de căutări, fiind încredințată ulterior familiei.

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a anunțat că luni, 19 iunie 2023, în jurul orei 11.40, polițiștii Secţiei nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați de către o femeie din comuna Perișor, cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, din aceeași localitate nu o mai găsește pe fiica sa, Ana-Maria Ibrain, în vârstă de 2 ani.

„Întrucât dispariția minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariția un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești şi Secțiile nr.6, 7 şi 8 Poliție Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei. De asemenea, polițiști aflați în timpul liber s-au alăturat echipelor de căutare, aceştia beneficiind de sprijinul cetățenilor din comună, precum şi al jandarmilor şi pompierilor”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Minoră, dată dispărută de familie, găsită de polițiști

În cursul zilei de 13 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora Alexia Ioana Drăgușin, în vârstă de 15 ani, a plecat, în jurul orei 17.00, din Centrul de Tip Familial Găvana și nu a mai revenit.

Fata are 1,77 m înălțime, aproximativ 55 de kg, constituție atletică, păr șaten, lung, până la umeri, ochi albaștri.

După 2 zile de căutări, minora s-a prezentat la domiciliul mamei sale.

„După parcurgerea procedurilor legale, minora a fost predată reprezentanților Centrului de Tip Familial de unde a plecat“, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, o altă fată, de 12 ani, a fost dată dispărută după ce a plecat de la domiciliul din comuna argeşeană Hârseşti, fără a mai reveni.

Maria Gheorghiu, în vârstă de 20 de ani, tânăra dispărută de acasă pe 9 mai 2-23, după ce și-a anunțat părinții că în acea zi va avea cursuri la Facultatea de Litere din Iași de dimineață până seara, a fost găsită după două săptămâni, în Republica Moldova.

„Pe 23 mai 2023, tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

În ceea ce privește cazul Ana-Mariei, care a fost dată dispărută de familie, după aproximativ o oră de căutări, fetița a fost găsită de polițiști în extravilanul localității, într-un lan de grâu. Ulterior, micuța a fost încredințată mamei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite