joi, 23 mai, 2024

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat! „Am greșit indiscutabil!“

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat! Până acum, vlogger-ul a preferat să nu comenteze moemntul în care a fost prind drogat de polițiștii rutieri. Acesta ar fi susținut că nu a consumat substanțe interzise, ci ar fi inhalat doar vapori contaminați. Influencerul a publicat un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre episodul ce i-a pătat imaginea și i-ar putea compromite cariera. Dorian Popa a vorbit ș idespre despărțirea de iubita lui, Babs, și cum a fost afectat de acest eveniment.

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat!

Cunoscutul vlogger a ales să recunoască faptul că s-a drogat publicând un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre acest episod.

„Hâtz cu bună dimineața, hâtz cu un vlog altfel. Discuția asta trebuia să o am de ceva vreme cu voi”, și-a început vedeta discursul.

Dorian Popa și-a cere scuze tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online:

„Am greșit indiscutabil! Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Vlogger-ul a spus cu subiect și predicat că a consumat canabis.

„Recunosc, am consumat canabis! Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile. Și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină”, a menționat Dorian Popa.

Rememorând momentul în care a fost oprit de un echipaj de Poliție, pe 28 octobrie 2023, Dorian Popa a mărturisit că minutele în care a așteptat rezultatul testului pentru prezența drogurilor în organism au fost cele mai lungi și grele din viața sa, atunci și-a dat seama ce greșeală uriașă făcuse.

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merită. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat în mediul online.

Dorian Popa: „Toate astea m-au copleșit

Vlogger-ul a lăsat de înțeles că gestul de a consuma canabis a fost determinat și de faptul că s-a despărțit de iubita lui. Dorian Popa a vorbit despre oboseala acumulată, el traversând o perioadă foarte agitată a vieții. Vloggerul a recunoscut pentru întâia oară, public, despărțirea de Babs, femeia care i-a fost alături, la bine și la greu, mai bine de un deceniu.

„Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o. Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a mai spus Dorian Popa, care a recunoscut că s-a drogat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.