duminică, 21 iulie, 2024

Reacție dură a Oanei Lasconi: „Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună!”

Fiica Oanei Lasconi a reușit să capteze atenția întregii țări după atacul grosolan la adresa propriei mame. Acum, Oana Lasconi are o reacție dură și anunță că vrea să fie și mai vocală  pentru că își dorește o schimbare reală. Oana Lasconi a răspuns criticilor venite din mediul online cu un mesaj care îndeamnă la acțiune.

Reacție dură a Oanei Lasconi: „Am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost“

Oana Lasconi se ia de toți cei care au criticat-o în mediul online, după ce tânăra de 31 de ani s-a dezis de mama ei, Elena Lasconi. Fiica primarului din Câmpulung Muscel a anunțat că nu vrea să fie populară, dar că se simte datoare să pornească o luptă „pentru dreptate cu orice cost”.

„Am fost războinic de tastatură mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop“, a susținut Oana Lasconi.

Fiica primarului userist din Câmpulung Muscel a reacționat într-un story în care spune că își dorește o lume mai bună.

„Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost. Nu vreau să fiu populară, vreau să văd progres. M-am săturat! Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, a scris Oana Lasconi la story, fără a lămuri audiența dacă demersul său e unul politic.

Elena Lasconi, atacată de propria fiică

Oana Lasconi trăiește la Paris, unde spune că se întreține singură. Fiica Elenei Lasconi a avut o reacție dură, după ce mama sa a fost retrasă de USR de la europarlamentare. Aceasta şi-a numit mama „homofobă”. Tânăra a afirmat că este un câștig pentru partid faptul că va fi „un homofob“ mai puțin în Parlamentul European.

„Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Sunt mulţumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alagerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig indiferent de cost. Grija mea este în principal faţă de persoanele LGBTQ+ din România care suferă în faţa ignoranţei şi urii”, a scris Oana Lasconi.

Primarul oraşului Cîmpulung Muscel ar fi trebuit să fie cap de listă USR la alegerile europarlamentare. Acesta a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. Elena Lasconi a precizat că nu a avut nimic împotriva relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex. În ceea ce priveşte poziţia sa în partid, subliniază că nu se agaţă de funcţii şi liste.

Acum, Oana Lasconi are o nouă reacție dură și anunță că vrea să fie și mai vocală  pentru că își dorește o schimbare reală.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.