duminică, 3 martie, 2024

Oana Lasconi își toarnă cenușă în cap: „Nu trebuia să mă arunc cu capul înainte!“

Oana Lasconi își toarnă cenușă în cap după ce și-a acuzat mama că este homofobă. Fiica primarului USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat că regretă felul în care a făcut declarația în care s-a declarat „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată“, în calitate de membru al comunității LGBTQ+ de declarația mamei sale, care a recunoscut că a votat „DA“ pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie.

Oana Lasconi își toarnă cenușă în cap: „Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă!“

Oana Lasconi, fiica primarului USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a spus că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte și să facă declarații când „emoția era la maximum”. Aceasta consideră că trebuia să fie „mai diplomată”.

„Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar – că avem foarte, foarte mult de muncă“, a zis Oana Lasconi.

Fiica primarului din Câmpulung Muscel a menționat că tot ceea ce își dorește este să susțină comunitatea LGBTQ+

„Ce-mi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ+. Asta e ce vreau. Îmi doresc să oprim acest scandal. Să-l încheiem și să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm, dar vă rog din toată inima să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă c-un vot pentru îngrădirea unor drepturi. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună”, a spus fiica Elenei Lasconi, pe Instagram.

Ea a mai precizat că nu își dorește să aibă o carieră în politica românească și nu s-a folosit de acest scandal pentru a se lansa.

„Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos”, a precizat Oana Lasconi.

Elena Lasconi, scoasă de pe lista pentru europarlamentare

Elena Lasconi era cap de listă USR la alegerile europarlamentare. Aceasta a declarat că a votat „DA“ la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Elena Lasconi.

Ulterior, preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie. Ea a fost criticată atât de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa de partid Clotilde Armand.

Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat „în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând că „această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din acest moment”.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.