luni, 4 decembrie, 2023

Reacție dură a fiicei Elenei Lasconi, după ce mama sa a fost retrasă de USR de la europarlamentare: „Un homofob în minus e un câştig!“

Fiica Elenei Lasconi a avut o reacție dură, după ce mama sa a fost retrasă de USR de la europarlamentare. Aceasta şi-a numit mama „homofobă”. De data aceasta, tânăra a afirmat că este un câștig pentru partid faptul că va fi „un homofob“ mai puțin în Parlamentul European.

Reacție dură a fiicei Elenei Lasconi la adresa mamei ei

Primarul oraşului Cîmpulung Muscel, Elena Lasconi, s-a retras de pe lista USR pentru europarlamentare spunând că aşteaptă votul Biroului Naţional în acest sens, după reacţiile provocate de afirmaţia sa potrivit căreia a votat „DA“ la referendumul pentru familia tradiţională.

Fiica Elenei Lasconi a avut o reacție extrem de dură la adresa mamei ei după ce aceasta s-a retras de pe lista de candidați ai USR la europarlamentare.

„Sunt mulţumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alagerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig indiferent de cost. Grija mea este în principal faţă de persoanele LGBTQ+ din România care suferă în faţa ignoranţei şi urii”, a scris tânăra.

Elena Lasconi a precizat că niciodată nu a avut nimic împotriva relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex. În ceea ce priveşte poziţia sa în partid, subliniază că nu se agaţă de funcţii şi liste.

„Voi continua să fiu sinceră, asumată şi autentică”, a menționat Elena Lasconi.

Primarul oraşului Cîmpulung Muscel ar fi trebuit să fie cap de listă USR la alegerile europarlamentare. Acesta a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi.

Cine este Oana Lasconi

Fiica Elenei Lasconi, Oana, are 31 de ani, și se descrie ca un „Anticapitalist transilvănean în Paris”, pe Instagram. Oana Lasconi este o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, comunitate din care spune că face parte. Aceasta s-a mutat în capitala Franței în urmă cu 7 ani, pentru a-și urma pasiunea pentru gaming. Tânăra susține că a ajuns la Paris pe „propriile puteri”. Potrivit contului său de Instagram, este o mare susținătoare a comunității LGBTQ+, din care susține că face parte. Se declară o veterană a jocurilor online, este pasionată de muzică și dorește să devină scriitoare.

Oana a fost revoltată după ce mama sa a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018, tânăra a acuzat-o pe mama sa de homofobie, la fel ca și alți lideri din USR.

„Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus fiica Elenei Lasconi, care a avut o reacție dură după ce mama sa a fost retrasă de USR de la europarlamentare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.