duminică, 14 iulie, 2024

Dorian Popa a dezvăluit abia acum de ce s-a despărțit de iubita sa, după 10 ani de relație. Ce spune artistul despre infidelitatea în cuplu. „Am greșit…”

Dorian Popa a răbufnit și a dezvăluit abia acum de ce s-a despărțit de iubita sa, după 10 ani de relație. Celebrul artist i-a șocat pe mulți când a anunțat că pune punct poveștii de iubire cu Babs. Invitat la podcastul Anamariei Prodan, Dorian Popa a spus adevărul despre relația cu fosta iubită și a mărturisit cine a greșit cel mai mult în viața de cuplu.

Dorian Popa a dezvăluit abia acum de ce s-a despărțit de iubita sa, după 10 ani de relație

Dorian Popa și Babs, cu numele real Claudia Iosif, au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste mai bine de 10 ani, iar vestea că se despart i-a șocat pe mulți.

După separarea definitivă, Dorian Popa și Babs au păstrat discreția și nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea cuplului. Recent, Dorian Popa a dat cărțile pe față și a spus adevărul la podcastul Anamariei Prodan.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă.

Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă.”, a dezvăluit artistul în podcast-ul Anamariei Prodan.

Cum se înțelege artistul cu fosta parteneră de viață

Dorian Popa a dat de înțeles că el este cel care a greșit mai mult în relația cu Babs, dar a precizat că și fosta iubită a avut partea ei de vină.

„Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da? Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații!

Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta.”, a mai precizat artistul.

În prezent,  Dorian Popa se dedică publicului și carierei sale de succes, iar pe plan personal dorește să păstreze discreția. Deși nu mai formează un cuplu cu Babs, Dorian Popa speră să rămână în relații bune cu aceasta și are cuvinte de laudă pentru fosta iubita.

,,Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, dar să nu uităm că îl avem pe Chelutzu, care este când la mine, când la ea. Eu am ajutat-o cu absolut tot ce și-a dorit în privința construcției casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo.”, a mai declarat cântărețul.

În ce relații au rămas Babs și Dorian Popa. „Ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme” • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.