luni, 24 iunie, 2024

Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, și-a surprins soțul indian cu o petrecere grandioasă. Femeia duce o viață de regină și este păzită de bodyguarzi

Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, și-a surprins soțul indian cu o petrecere grandioasă. Fosta Miss România s-a stabilit de mulți ani în New Delhi împreună cu bărbatul care i-a cucerit inima. Deși între cei doi este o diferență de vâstă de 20 de ani, acest fapt nu i-a împiedicat să își întemeieze o familie frumoasă. Femeia duce o viață  de regină și este păzită de bodyguarzi.

Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, și-a surprins soțul indian cu o petrecere grandioasă

Anca Verma este considerate una dintre cele mai bogate femei din lune. Aceasta deține mai multe afaceri care îi aduc venituri colosale. Fosta Miss România s-a căsătorit în anul 2006 cu indianul Abhishek Verma. Anca Verma duce o viață de lux în New Delhi și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Recent, vedeta și-a surprins soțul cu o petrecere grandioasă. Indianul a împlinit vârsta de 55 de ani, iar Anca Verma i-a organizat un eveniment de neuitat. La petrecere au venit vedete faimoase de la Bollywood.

Anca Verma a atras multe priviri cu ținuta sa spectaculoasă. Aceasta a purtat o ținută tradițională aurie, iar soțul ei a optat pentru un costum elegant. Pe lângă muzica indiană, Anca Verma a chemat și un DJ, dar și câteva dansatoare pentru a face atmosferă.

Cu ce se ocupă vedeta care duce o viață de lux în India

Anca Verma deține mai multe afaceri în India împreună cu soțul ei. Frumoasa româncă a dat lovitura peste hotare și se bucură din plin de celebritate. Aceasta este una dintre cele mai appreciate vdete din India și cucerește publicul de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

„Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea.

Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută.

Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe. În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română.”, a declarat vedeta.

Anca Verma și soțul ei, Abhishek Verma, au împreună o fată, pe Nikki, de care sunt tare mândri. Deși românca este mai tânără cu 20 de ani față partenerul ei de viață, acest fapt nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și să își întemeieze o familie. Anca Verma are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită.

Anca Verma duce o viață de lux în India alături de soțul ei, un prosper om de afaceri. Românca a organizat recent o petrecere grandioasă pentru partenerul ei de viață, iar invitații au fost impresionați. Anca Verma este extrem de activă și pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite