vineri, 14 iunie, 2024

Cine este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Tânăra are o carieră impresionantă

Multă lume este dornică să afle cine este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Tânăra i-a impresionat pe organizatorii competiției cu frumusețea sa, dar și cu inteligența și spiritul creativ. Iuliana Matei în vârstă de 31 de ani s-a clasat pe primul loc peste celelalte 40 de concurente și a făcut furori pe podium.

Reprezentanta României la Miss Multiverse 2023 are peste 10 ani de experiență ca model internațional și a colaborat cu nume grele din industria modei precum Armani, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Bvlgari. Mai mult, aceasta a pozat și pentru reviste de modă celebre și a defilat pe marile scene internaționale. Dincolo de lumea modei, Iuliana Matei ascunde pasiuni nebănuite. Tânăra are o carieră impresionantă.

Cine este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023

Iuliana Matei va reprezenta România anul acesta la concursul de frumusețe Miss Multiverse. Tânăra în vârstă de 31 de ani este originară din Constanța și absolventă a Facultății de Istorie și Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității „Ovidius“, din Constanța. Iuliana Matei vorbește fluent trei limbi străine: engleza, franceza și spaniola.

Dincolo de realizările profesionale deosebite, tânăra are o carieră de succes și în lumea modei. Aceasta lucrează de mai bine de 10 ani în industria fashion-ului și face furori de fiecare dată când apare pe marile scene ale lumii. Tânăra i-a cucerit și pe organizatorii concursului Miss Multiverse 2023, Iuliana Matei fiind apreciată nu doar pentru frumusețea sa, ci și pentru inteligență, creativitate, carismă și spontaneitate.

„Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare ale frumuseții delegate de către agenția noastră, în cei peste 23 ani de activitate. Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carisma, inteligența și calitățile necesare pentru a reprezenta și de a aduce un loc cât mai bun pe podium.“, a declarat Ernest Hadrian Böhm, președintele Miss Multiverse România.

Ce spune tânăra despre noua provocare din carieră

Iuliana Matei se bucură din plin de reușita sa și este pregătită să cucerească juriul din Republica Dominicană, acolo unde va avea loc concursul. Tânăra s-a clasat pe primul loc și le-a învins pe alte 40 de concurente.

Iuliana Matei este încrezătoare că va face o impresie bună la Miss Multiverse 2023 și este dornică să câștige marele premiu la concursul internațional de frumusețe.

„Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țara în competiția internațională de frumusețe. Realizare dincolo de frumusețe – «Achievement beyond beauty» – este mottoul acestei competiții, deoarece abilitățile și realizările participantelor contează mai mult decât frumusețea fizică.

Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cana.

Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut de la bun început, familiei și prietenilor mei care îmi sunt tot timpul alături, dar și organizatorilor pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această sarcină, desemnându-mă pe mine dintr-atâtea fete superbe, să reprezint România în această competiție internațională.“, a declarat Iuliana Matei.

Iuliana Matei va reprezenta România la concursul internațional de frumusețe Miss Multiverse 2023. Tânăra cu o carieră de succes în lumea modei este pregătită să cucerească juriul din Republica Dominicană și să se întoarcă în țară cu marele premiu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite