joi, 23 mai, 2024

Smiley și Gina Pistol au dat o veste neașteptată, direct din luna de miere. ,,Un nou membru în familia noastră…”

Smiley și Gina Pistol au dat o veste neașteptată, direct din luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o destinație de vis imediat după nuntă, iar recent Smiley a postat un mesaj uluitor pe Instagram. Iată ce le-a transmis artistul fanilor săi.

Smiley și Gina Pistol au dat o veste neașteptată, direct din luna de miere

Smiley și Gina Pistol au făcut de curând marele pas și au avut o nuntă de poveste. După mai bine de 6 ani de relație, aceștia s-au căsătorit, iar de la eveniment nu au lipsit nume grele din showbiz-ul autohton. În ziua nunții, Smiley și Gina Pistol au atras privirile tuturor cu ținutele deosebite, iar fiica lor, micuța Josephine a fost o adevărată prințesă.

După frumosul eveniment, Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere și au ales o destinație superbă, Saint-Paul de Vence. Artistul împărtășește cu fanii experiențele sale din frumoasa vacanță, iar recent i-a surprins pe internauți cu o veste. Cântărețul a mărturisit că în familia sa a mai apărut un membru.

Mulți au crezut că este vorba de un copil și că artistul va deveni tată pentru a doua oară, însă Smiley a clarificat totul. Acesta a precizat că este vorba despre un nou coleg de echipă în ,,familia sa” muzicală, HaHaHa Production. După ce va reveni în țară, artistul va lansa o nouă piesă, pe placul publicului.

„Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official.”, a scris Smiley pe Instagram.

Cum petrec cei doi îndrăgostiți în luna de miere

Smiley și Gina Pistol au parte de momente de neuitat în Saint-Paul de Vence. Cei doi îndrăgostiți împărtășesc cu fanii de pe rețelele de socializare experiențele frumoase și postează fotografii și filmulețe amuzante, spre încântarea internauților.

„Vedere de la mare… Gina nu mai poate să mănânce înghețata și îi e rușine să se ducă să o arunce. Eu oare pot să mănânc toată înghețata?… Aproape toată, am mâncat înghețată de amaretto, mango și cocos.”, a scris Smiley în mediul online.

Smiley și Gina Pistol au avut o nuntă de vis, iar la marele eveniment au participat nume grele din lumea mondenă. Invitații s-au distrat de minune și au avut doar cuvinte de laudă pentru miri.

Smiley i-a impresionat pe invitați și cu afecțiunea față de micuța Josephine. Mai mult, artistul chiar a părăsit restaurantul în toiul nunții pentru a petrece câteva minute doar cu fiica sa. Acesta s-a plimbat cu fetița prin pădurea de pe lângă Palatul Snagov.

Smiley a mai precizat chiar în timpul nunții că pentru a păstra magia momentului, a ales să doarmă la hotel cu o seară înainte de ziua cea mare. Artistul a explicat de ce a luat această decizie.

„Stați să vă explic! Ați văzut cum arată Gina? Azi am văzut și eu cum arată! Și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea, pentru mine și s-o redescopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea! ”, a declarat artistul în ziua cea mare.

Smiley și Gina Pistol au parte de o lună de miere de vis într-o destinație superbă și împărtășesc cu fanii din mediul online momentele frumoase pe care le trăiesc. Smiley a făcut și un anunț pe rețelele de socializare, și anume că va avea un nou membru în echipa sa muzicală HaHaHa Production. Cântărețul are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și de fiica lor, micuța Josephine.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite