marți, 23 iulie, 2024

Anda Adam, plină de datorii. Vedeta este căutată de o firmă de recuperări

Cântăreaţă Anda Adam ar fi plină de datorii, iar o firmă de recuperări o caută. Chiar dacă se ştie că este o femeie independentă din punct de vedere financiar, se pare că realitatea este alta.

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, ar avea datorii extrem de mari.

Cântăreaţa Anda Adam ar fi plină de datorii

O firmă de recuperări creanţe ar fi luat-o în vizor pe Anda Adam, care ar avea datorii mari de mulţi ani. Vedeta este cunoscută că produce bani din concerte şi afacerile pe care le deţine, însă situaţia să financiară se pare că nu este tocmai precum o prezintă.

Mai mult decât atât, Anda Adam face parte dintr-o serie de grupuri selecte, unde majoritatea prietenilor săi au o avere impresionantă. Reamintim faptul că în urmă cu doar câteva zile, cântăreaţă a spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă.

„Vă mulțumesc pentru toată urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră, și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături”, a spus cântăreața, într-o postare pe InstaStory.

Aceasta s-a căsătorit cu Yosif Eudor Mohaci, un individ originar din Arad, dar care a locuit mulţi ani în Franţa şi Elveţia. Soţul Andei deţine şi el afaceri în România, şi cu toate acestea încă sunt probleme în paradis, potrivit unor surse ale cancan.ro.

Anda Adam, implicată într-un alt scandal

Vă aducem aminte că Anda Adam a mai fost implicată într-un scandal privind finanţele. În anul 2022, vedetă a fost înştiinţată că trebuie să evacueze casa din Bragadiru. Aceasta ar fi locuit în mod ilegal pentru o perioadă de 6 luni.

La acel moment, Anda Adam voia să cumpere acea casă şi a semnat un antecontract de vânzare – cumpărare. Cântăreaţă urma să plătească suma de bani în schimbul transferului dreptului de proprietate în perioada octombrie – decembrie 2021. Însă, totul s-a terminat într-un mod nefericit.

”Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil”, a transmis, pe atunci, avocatul Adrian Cuculis.

În aceeaşi ordine de idei, în luna septembrie 2022, Anda Adam și-a anunțat invitații pe care i-a avut la lansarea propriului parfum că trebuie să-și achite singuri nota de plată. Mai exact, Anda Adam le-a cerut invitaților să bage mâna în portofele și să-și plătească masa, în condițiile în care, de obicei, costurile le suportă organizatorul evenimentului.

Se pare că ultimele apariţii ale Andei Adam au creat extrem de multe reacţii în mediul online, mai ales după ce s-a descoperit că are datorii. Vă reamintim că vedetă a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D, iar look-ul sau a fost unul diferit faţă de cel afişat pe reţelele de social media.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite