Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit în mare secret

Anda Adam trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Chiar înainte de sărbători, artista și logodnicul ei, Iosif Mohaci, au decis să-și ducă relația la un alt nivel și să se căsătorească.

Acum, la scurt timp după ce și-au întemeiat o familie, cei doi au stabilit și unde vor locui, dat fiind faptul că ambii au proiecte în desfășurare pe plan profesional.

Anda Adam și Iosif Mohaci s-au căsătorit. Ce decizie au luat aceștia

La scurt timp după ce și-au unit destinele, Anda Adam și Iosif Mohaci au luat o hotărâre importantă pentru relația lor. Artista a dezvăluit că ea și soțul ei au decis să locuiască în România.

Chiar dacă bărbatul are mai multe afaceri în străinătate și va trebui să se împartă între viața profesională și cea personală, acesta a înțeles că artista nu dorește să-și abandoneze proiectele muzicale și să părăsească țara natală:

„După nuntă vom locui tot în România, dar vom pleca frecvent și unde are el treabă, și unde mai are el afaceri. Nu se pune problema să mă mut în Elveția, să-mi abandonez proiectele.”, a declarat Anda Adam, pentru playtech.ro.

Căsătoria a avut loc în mare secret

Anda Adam și Iosif Mohaci au dorit ca cel mai important eveniment din viața lor să aibă loc departe de luminile reflectoarelor, în mare secret. Doar familiile și câțiva prieteni apropiați le-au fost alături artistei și soțului ei în ziua cea mare:

„Vă mulțumesc pentru toată urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră, și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături.”, au fost primele declarații ale Andei Adam, la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Anda Adam are un soț celebru

După ce s-a despărțit de fostul partener de viață, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Eudor Yosif Mohaci. Relația celor doi a provocat controverse de la început deoarece artista s-a afișat în ipostaze tandre cu celebrul afacerist înainte de a se încheia divorțul de Sorin Nicolescu.

După ce au recunoscut public relația de dragoste, Anda Adam și Eudor Iosif Mohaci s-au afișat tot mai des la evenimentele mondene.

În cadrul unui interviu, aceasta a oferit detalii inedite despre bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă copleșește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mărturisit vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite