luni, 24 iunie, 2024

Andreea Esca nu-l vrea pe Mario Fresh de ginere. Ce spune despre Alexia Eram și iubitul ei

Andreea Esca nu-l vrea, cel puțin deocamdată, pe Mario Fresh de ginere, considerând că încă e prea devreme ca Alexia Eram să se căsătorească. Cu toate acestea, celebra prezentatoare TV își dorește ca cei doi să fie fericiți și să-și trăiască viața. În plus, nici Mario Fresh nu pare să-și dorească să se așeze la casa lui în viitorul apropiat.

Andreea Esca a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare despre relația pe care fiica sa o are cu Mario Fresh. Prezentatoarea de știri a dat de înțeles că deocamdată nu va fi nicio nuntă, spunând cum vede ea lucrurile în acest moment.

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație frumoasă de câțiva ani, acaparând de multe ori atenția celor care îi urmăresc. Deși au existat tot felul de zvonuri cu privire la despărțirea lor, lucrurile par a fi din ce în ce mai serioase între cei doi. Iar acest aspect nu este trecut cu vederea de Andreea Esca.

Andreea Esca încă nu-l vrea pe Mario Fresh de ginere

Fanii lui Mario s-au gândit, în decursul timpului, că artistul va face pasul cel mare și o va cere în căsătorie pe cea care i-a furat inima, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Artistul pare că nu este dispus să se așeze la casa lui în viitorul apropiat, iar Alexia Eram nu este deloc deranjată de asta.

Așadar, nici Andreea Esca nu este foarte încântată de posibilitatea ca fiica sa să se căsătorească la o vârstă atât de fragedă. Sau cel puțin așa reiese din declarațiile vedetei tv. Se pare că prezentatoarea știrilor de la Pro TV își dorește ca cei doi să fie fericiți, însă îi consideră în continuare niște copii. Astfel, în momentul de față, ea crede că este mult prea devreme pentru întemeierea unei familii și, desigur, pentru apariția unui nepot.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat prezentatoarea de știri, potrivit click.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite