vineri, 1 martie, 2024

Andreea Berecleanu, dezvăluiri surprinzătoare despre prietenia cu Andreea Esca. ,,Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre…”

Andreea Berecleanu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre prietenia cu Andreea Esca. Cele două prezentatoare de știri se cunosc de 30 de ani și au debutat împreună în televiziune. Deși au ajuns să lucreze la posturi concurente, acest fapt nu le-a afectat relația și au rămas bune prietene. Andreea Berecleanu și Andreea Esca au fost recent împreună la un eveniment monden și au vorbit deschis despre prietenia lor de atâția ani. Iată ce spune Andreea Berecleanu despre presupusa rivalitate dintre ea și Andreea Esca.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri surprinzătoare despre prietenia cu Andreea Esca

Andreea Berecleanu și Andreea Esca se află pe lista celor mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de știri din România. Cele două au o carieră impresionantă în televiziune și se bucură din plin de succes. S-a spus de-a lungul timpului că între Andreea Esca și Andreea Berecleanu ar fi existat o rivalitate ascunsă, mai ales că acestea prezintă știrile la posturi concurente.

Recent, Andreea Berecleanu a negat zvonurile apărute și a mărturisit că între ea și Andreea Esca există o frumoasă relație de prietenie de 30 de ani.

„Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani. Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre. Și ea alături de mine și eu alături de ea. Așa cum e frumos și este de fiecare dată o încurajare să văd atâta lume care participă la ceva ce este creativ. Pentru că este un proces de creație, nu numai jurnalistic. (…) Între mine și Andreea nu a fost o competiție a caracterelor. A fost o competiție a știrilor.”, a declarat Andreea Berecleanu.

Cele două prezentatoare de știri radiază de fericire în viața privată. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedetele au o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de mamă și soție. Andreea Esca are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi. Celebra știristă se declară o femeie împlinită la vârsta de 50 de ani și este o prezență sexy la evenimentele mondene. Și buna sa prietenă, Andreea Berecleanu, arată spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat.

Ce spun cele două vedete despre provocările din carieră

Andreea Berecleanu și Andreea Esca au vorbit recent despre frumoasa prietenie ce le leagă de 30 de ani. Puțini sunt cei care știu că vedetele au debutat la același post de știri și acolo au ajuns să se cunoască mult mai bine. Andreea Berecleanu a dezvăluit că după programul de lucru ieșeau împreună în oraș, la petreceri sau alte evenimente private.

,,Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti. Și pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună. Adică aveam și o activitate extraprofesională comună.”, a declarat aceasta.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca se cunosc de 30 de ani și le leagă o frumoasă relație de prietenie. Cele două știriste s-au susținut mereu pe plan profesional, dar și în viața privată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite