vineri, 29 martie, 2024

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan! Ce alcoolemie avea fostul deputat

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan! Pe Drumul Național 1, în orașul Comarnic, polițiștii rutieri l-au oprit deoarece făcuse o depășire neregulamentară. Fostul politician a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. După testare, Cristian Boureanu a cerut să i se recolteze probe biologice de sânge. Poliția Rutieră i-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile și i-au aplicat o amendă de amendă în valoare de 2.175 de lei.

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan!

Cristian Boureanu, deputat în Parlamentul României în mai multe legislaturi trecute, a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Cristian Boureanu a intrat în atenția polițiștilor de la Rutieră după ce a efectuat o manevră de depășire neregulamentară pe DN1, în orașul Comarnic, din județul Prahova. Fostul politician a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În jurul orei 17,15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1, în orașul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul București, care ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

Polițiștii i-au aplicat fostului politician o amendă de amendă în valoare de 2.175 de lei și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Fostul deputat a solicitat probe de sânge.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, au menționat reprezentanții IPJ Prahova.

Încătușat și condamnat pentru că a agresat un polițist

Nu est prima dată când fostul deputat Cristian Boureanu are probleme cu Poliția Rutieră. Acesta a fost condamnat, de Curtea de Apel București, la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, după ce a provocat scandal în vara anului 2017 cu polițiștii de la Rutieră.

În perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar a fost nevoit să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa. De asemenea, a trebuit să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile și să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

De asemenea, Cristian Boureanu a fost nevoit să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probațiune București sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate.

Acum, fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan și s-a ales cu o amendă de amendă în valoare de 2.175 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite