luni, 24 iunie, 2024

Căderea PNL are legătură cu căderea lui Iohannis „Hakuna Matata“ în apă?!

În timp ce președintele Klaus Iohannis se distrează în Tanzania, cu soția, imaginea sa luând apă, și la propriu și la figurat, PNL pare a fi pe un tobogan și nu mai are șanse să-și revină.

Căderea PNL are legătură cu căderea lui Iohannis „Hakuna Matata“ în apă?!

Plecat alături de consoarta sa într-o vacanță prelungită în Africa – bine, nouă românilor, ni s-a spus că în vizită de lucru; președintele dumneavoastră a avut parte de o bizarerie gravă. Astfel, au apărut mai multe imagini cu un grup de localnici din Tanzania care strigau diverse lucruri la tablourile lui Klaus Iohannis și Carmen Iohannis.

„Da, da, da!!! Președintele Româniiiieiii, Klaaauus Iohannisssss! Bine ați venit în Zanzibar, Zanzibar! Hakuna matata!”, spun aceștia.

Apoi localnicii iau tablourile și sar în apă, în timp ce strigă „Hakuna matata!”. Tradus, înseamnă „fără probleme, totul este bine”. E clar că fiind vorba despre președintele dumneavoastră, românul cel mai liniștit, nu avea cum să nu-i ureze decât o viață „fără probleme“.

Vacanța din Africa i-au adus multe bile negre președintelui dumneavoastră, dar se pare că a ajuns în situația în care nu prea îi mai pasă. Adică ce ar putea să se întâmple? Să-l demită?! Acum?!

Și până la urmă ce a făcut? S-a dus pe banii noștri în niște țări cu care avem schimburi economice care nu sar de, atenție!, câteva mii de euro. Ah, că s-ar putea sesiza cineva și să-l tragă de mână și să-i ceară, spre exemplu, să returneze banii ăștia. Da, asta s-ar pitea întâmpla. Doar că acei cineva nu prea pot și nici nu prea pot să facă asta.

„E cântecul lui de lebădă“ sau „e vacanța de final de mandat“ au spus alții. Indiferent cum îl priviți pe Iohannis „Hakuna Matata“, e bine că v-ați cam dat seama pe cine ați votat nu o dată, ci de de două ori să fie în fruntea României!

Dar, interesant ar fi ce va face președintele dumneavoastră anul viitor, până la alegeri. Ce alte dorințe ascunse mai are așa, ca pe final de mandat.

PNL ia, indirect, toate castanele!

Doar că problemele mari sunt cât casa în țară, la partidul care l-a propus drept candidat. Da, despre PNL este vorba. Iar faptul că împăratul este gol a fost spus de un fost nume cu greutate în partid. Radu Berceanu a arătat foarte clar că PNL este un partid aflat pe toboganul politicii românești și care poate avea soarta PNȚCD dacă nu se întâmplă ceva spectaculos în următoarele luni.

Este foarte clar că PNL a ajuns să nu mai aibă activitate, să nu mai aibă proiecte, să nu mai aibă oameni cu greutate. În schimb, e partidul care l-a dat pe președintele Iohannis „Hakuna Matata“ și care este condus acum de generalul cu patru stele Nicolae Ciucă, ce poate fi considerat oricum, numai nu președinte de partid. Generalul nu vine să le vorbească liber nici măcar celor din județul lui, din Dolj, darămite să țină niște discursuri în fața țării sau să se ia la trântă cu, George Simion, spre exemplu.

În aceste condiții, PNL are șanse mari ca anul viitor să aibă un scor electoral cu o singură cifră. Da, ați citit bine: o singură cifră, care să asigure doar o intrare gâfâită în Parlament și care i-ar face pe Brătieni să se învârtă în mormânt. E clar că această cădere a PNL are legătură cu căderea lui Iohannis „Hakuna Matata“ în apă și nu prea mai au cum liberalii să o dreagă până la alegeri.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.