duminică, 3 martie, 2024

Care este semnificația numărului 666? Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu: „Nu trebuie să ne înfricoșeze” – VIDEO

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a dezvăluit, în emisiunea BZI LIVE, care este semnificația numărului 666. De ce nu ar trebui să ne temem de acest număr?

Potrivit tradiției populare, numărul 666 reprezintă unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Anticristului sau diavolului. Unii oamenii sunt de părere că numărul 666 este utilizat pentru a-l invoca pe cel rău, fiind întâlnit atât în grupurile apocalipticiste, cât și în subculturile explicit anti-creștine.

În ciuda acestui fapt, Maria Ghiorghiu consideră că numărul menționat nu reprezintă pecetea fiarei, ci altele sunt elementele care intră în alcătuirea ei. Iată care sunt acestea.

Care este semnificația numărului 666? Explicația Mariei Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, susține că numărul 666 nu ar trebui să ne înfricoșeze, fiindcă nu în el se ascunde pecetea fiarei. Aceasta este reprezentată, de fapt, de un cod de bare sau de un cip, elemente de care fuge toată lumea. Acestea vor ajunge, la un moment dat, să fie implantate în trupurile tuturor oamenilor, pentru a putea fi mai ușor monitorizați și controlați.

„Toată lumea crede că pecetea fiarei este 666. Total greșit! Nu există ca acest 666 trebuie să ne înfricoșeze. Sunt persoane care, dacă au niște cifre pe cartea de identitate sau pe orice act 666, se gândesc că le merge rău. Ori nu este nimic legat de acest 666. Deci auzeam un glas care spunea, îmi arăta întâi cele trei cifre și un glas spune: „Nu, nu acesta este pecetea fiarei.” Și întreba: „Cum, nu-i 6 pecetea fiarei?” -„Nu”, a zis. Iată pecetea fiarei. Pecetea fiarei era acest cod de bare, cod de bare de care fugim noi, cu toții, de ce nu. Pentru că iarăși ajungem la acele cipuri care, la un moment dat, vor fi implantate în trupul nostru. Bineînțeles, cei care vor, nu cred că ne vor forța să primim un cod de bare pe brațele noastre.”, a declarat Maria Ghiorghiu, pentru BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Pecetea fiarei nu este 666, ci sunt acele cipuri și acel cod de bare”

Așa cum am precizat, pecetea fiarei nu este numărul 666, ci constă în cipuri și coduri de bare, care se vor afla, la un moment dat, pe brațele oamenilor. Se spune că cei care refuză aceste sisteme de monitorizare, vor fi condiționați, în sensul că nu vor mai primi alimente, nu vor mai primi bani și nu vor mai avea acces la multe dintre lucrurile de care se bucură astăzi.

„Deci, pecetea fiarei nu este 666, ci sunt acele cipuri și acel cod de bare, care, la un moment dat, vor fi puse pe brațele oamenilor. Bineînțeles că vor fi condiționați în anumite măsuri: nu li se mai dă alimente, nu mai primesc bani, ca să fie înfierați, să folosesc un cuvânt mai dur. Deci în momentul în care vom avea acel cod de bare pe brațe, așa cum scanăm alimentele și tot ce cumpărăm, cred că așa vom fi noi scanați și pe calculator vor apărea toate datele noastre personale, începând cu data de naștere, începând cu bolile pe care le-am avut, începând cu faptele pe care le-am făcut. Deci aceasta este pecetea fiarei. În momentul în care vom fi obligați sau nu să avem pe braț acel cod de bare.”, a adăugat Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite