vineri, 19 aprilie, 2024

Denise Rifai a recunoscut că nu are un iubit. ,,Momentan îl aștept…”

Denise Rifai a recunoscut că nu are un iubit. Celebra prezentatoare este extrem de discretă cân vine vorba de trecutul ei și viața amoroasă. Vedeta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Mai mult, Denise Rifai a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre foștii ei parteneri, dorind să păstreze misterul în privința relațiilor de dragoste pe care le-a avut. Iată ce spune îndrăgita prezentatoare despre căsătorie și cum ar trebui să fie viitorul ei soț.

Denise Rifai a recunoscut că nu are un iubit

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 37 de ani, aceasta arată spectaculos și atrage multe priviri, fiind mereu curtată de bărbați celebri.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Îndrăgita prezentatoare a evitat de-a lungul timpului să se afișeze împreună cu partenerii ei în spațiul public. Aceasta a mărturisit recent că în viața sa nu se află în prezent un bărbat, însă este încrezătoare că își întâlni sufletul pereche. Prezentatoarea a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț.

,,Nu există nimeni în viața mea. Momentan îl aștept. Am spus de fiecare dată, cred că bărbatul ideal pentru fiecare dintre noi este acela care ne completează. Bărbatul ideal pentru mine este acela care mă va iubi foarte mult, care va fi acolo pentru mine când am nevoie de el. Trebuie să îmi semene, nu cred în cuplurile cu parteneri cu personalități total opuse care se atrag. Vreau să fie un tip energic, cu poftă de viață, care să iubească să muncească, să se îngrijească să nu îi lipească nimic, în care să am încredere că putem găsi soluții și în situații mai puțin confortabile.

Cred că dintre toate rolurile pe care eu le pot avea, acesta de femeie, de parteneră este cel în care eu mă regăsesc cel mai bine, echipa o faci cel mai bine acasă, în doi, în intimitatea căminului tău. Eu, ca femeie, sunt fragilă și sensibilă, iar el trebuie să mă perceapă și să mă cunoască așa cum sunt și să mă protejeze. Vezi, cred că de aceea încă îl aștept pe “the one.”, a precizat vedeta tv.

Denise Rifai se dedică în prezent carierei sale și publicului care o îndrăgește atât de mult. Prezentatoarea se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Și colega ei de breaslă, prezentatoarea Anca Lungu este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Fosta știristă și-a refăcut viața după divorț și locuiește în Franța, unde s-a reinventat pe plan profesional.

Ce spune prezentatoarea despre căsătorie și copii

Denise Rifai nu a făcut marele pas până acum, dar este sigură că își va întâni jumătatea. Vedeta își dorește o familie frumoasă și mulți copii alături de bărbatul care îi va cuceri inima. Celebra prezentatoare a recunoscut că are standarde ridicate când vine vorba de bărbatul care îi va fi alături și își dorește să se simtă protejată și iubită necondiționat.

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. (…)

Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu.”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Denise Rifai nu are un iubit, dar este încrezătoare că își va întâlni jumătatea și va avea familia mult dorită. Celebra prezentatoare are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite