miercuri, 17 aprilie, 2024

Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis în Africa! Doar pantofii sunt 1.200 de euro

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, fac un turneul în Africa. Pentru vizita din Kenya, Prima Doamnă a ales o ținută de la un brand de lux. Mulți au fost interesați să știe cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis în Africa. Doar pantofii pe care i-a purtat au costat peste 1.000 de euro.

Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis în Africa!

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au ajuns luni seară în Kenya, prima țară inclusă în turneul din Africa. Ei s-au văzut miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza. Prima Doamnă a țării a purtat o ținută de la un celebru brand de lux. Nici Klaus Iohannis nu s-a lăsat mai prejos.

„În prezența ministrului pentru Economie Digitală Eliud Owalo, am avut deosebita onoare de a-i primi pe Excelența Sa, Președintele Klaus Iohannis al României, și pe Prima Doamnă Carmen Iohannis, aflați într-o vizită oficială. Karibuni Kenya!”, a scris ministra pentru Dezvoltare Regională, Peninah Malonza, într-o postare publicată pe contul X/Twitter.

Carmen Iohannis a ales să poarte în prima zi a turneului din Africa un costum lila, format din două piese, sacou și pantaloni. Prima Doamnă a României a ales să poarte o pereche de sandale, fapt ce încalcă protocolul și ceremonialul diplomatic. Încălțămintea aleasă de soția lui Klaus Iohannis este de la brand-ul Valentino Garavani și costă 1200 de euro. Sandalele sunt un model mai vechi, dar care merg la aproape orice ținută.

Cine o îmbracă pe Klaus Iohannis

Andreea Tincu este designerul lui Carmen Iohannis. Aceasta a povestit că i-a trimis un email cu portofoliul personal și că Prima Doamnă a României a angajat-o pe loc.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele”, a povestit Andreea Tincu.

Soția lui Klaus Iohannis a decis să nu cheltuie bani pe hainele cu care se afișează la evenimente. Ea le împrumută de la designerul ei, iar apoi i le returnează. Andreea Tincu a povestit că Prima Doamnă nu poartă niciodată o ținută de două ori.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este că la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație.

Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică“, a mai spus Andreea Tincu.

Maurice Munteanu a comentat în termeni duri aparițiile vestimentare ale președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia, Carmen Iohannis, în Africa, unde cuplul prezidențial se află într-o vizită oficială. Soții Iohannis au mers în safari, în Parcul Național Nairobi, iar imaginile au fost publicate pe Twitter de către Kenya Wildlife Service.

Mulți au fost interesați să știe cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis în Africa, în condițiile în care doar pantofii pe care i-a purtat au costat peste 1.000 de euro.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.