vineri, 12 aprilie, 2024

Cătălin Cîrstoiu, un iepure aruncat de Klaus Iohannis în campanie electorală! AUR ar putea da lovitura cu Piedone

Pare din ce în ce mai clar faptul că medicul Cătălin Cîrstoiu este doar un iepure aruncat de Klaus Iohannis în campanie electorală. Oameni grei din PSD și PNL vorbesc despre retragerea acestuia și anunțarea unei alte candidaturi. În ceea ce-l privește pe Piedone, sunt discuții intense ca acesta să fie susținut sau chiar să intre în AUR, ceea ce ar fi o lovitură magistrală pe care ar da-o George Simion.

În cazul lui, am impresia că lui i-a spus cineva, în speţă Klaus Iohannis, te duci acolo. Bă şi ce trebuie să fac? Nu trebuie să faci nimic că te votează ăştia. El, în această perioadă, nu a făcut nimic.

Cătălin Cîrstoiu, un iepure aruncat de Klaus Iohannis în campanie electorală

Struțo-cămila PSD – PNL dă dovadă de o lipsă crasă de profesionalism mergând pe mâna medicului Cătălin Cîrstoiu în bătălia pentru Primăria Capitalei. Omul nu are Facebook şi Twitter! E în lumea lui și alegătorul de rând nu a auzit de el.

În sondajul Sociopol, comandat de PSD, medicul Cârstoiu e cotat cu 26%, un procent uriaș dacă ținem cont că omul nu a avut nicio legătură cu politica și nu a apărut până acum în mass-media. În cel mai fericit caz, poate ar ajunge la 10%.

Liderii PSD și PNL au declarat că omul ar avea deja echipă de campanie, chiar adusă din străinătate. Serios? Și nu are nici măcar pagină de Facebook?!

Din ce în ce mai multe voci spun că, de fapt, medicul Cătălin Cîrstoiu nu va candida și se va retrage. Președintele dumneavoastră, Împăratul de la Cotroceni i-a prostit pe Ciolacu și Ciucă spunându-le că doctorul va fi votat fără să aibă nevoie de campanie electorală, fără să aibă nevoie măcar de Facebook.

A trecut o săptămână de la lansarea candidaturii sale la Primăria Capitalei și nu pare a fi intrat în campanie sau pre campanie electorală. Omul nu e prezent în focul luptei.

Tocmai de aceea, se spune că se va retrage din cursă. Sforari din PSD și PNL anunță deja că se va veni cu o altă candidatură, cam cum s-a întâmplat la europarlamentare cu independenta Chiriac. Și, până la urmă, ce să caute un independent în politică? Vrei să candidezi, trebuie să te asociezi unui partid!

Piedone poate câștiga lejer alegerile cu sprijinul AUR

Președintele AUR, George Simion, a anunțat realizarea unei alianțe între AUR și Cristian Popescu Piedone. Acesta este deja un candidat puternic, dar cu promovarea rețelei online a AUR, Piedone ar putea să câștige fluierând alegerile pentru Primăria Capitalei.

Discuțiile sunt intense, iar înțelegerea ar trebui să fie făcută publică săptămâna viitoare, când ar trebui să fie organizată o conferință de presa comună AUR – Cristian Popescu Piedone.

Potrivit lui Simion, scopul conferinței cu Piedone este susținerea reciprocă pentru cei mai buni candidați la Primăria Capitalei și la Consiliul General.

Piedone este cunsocut de bcurueșteni, este prezent în mass-media, este prezent în piețe, este peste tot.

Promovat puternic pe Facebook și de ampla rețea a AUR, nu ar avea cum să nu câștige alegerile pentru Primăria Capitalei.

Revenind, în ceea ce-l privește pe Cătălin Cîrstoiu, acesta pare doar un iepure aruncat de Klaus Iohannis în campanie electorală și care va renunța foarte curând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.