duminică, 21 iulie, 2024

Cea mai sexy chelneriță de pe TikTok este o româncă din Italia! Are peste 2 milioane de urmăritori care apreciază posteriorul ei sexy! – VIDEO

Cea mai sexy chelneriță de pe TikTok este o româncă din Italia! Mihaela, care este cunoscută pe TikTok drept Barby Mora este o româncă în vârstă de 41 de ani. Mihaela face senzație pe TikTok cu posteriorul ei, pe care și Jennifer Lopez ar fi invidioasă. Mihaela este de profesie barista în micuul orăel italian Arco di Trento.

Cea mai sexy chelneriță de pe TikTok este o româncă din Italia!

Mihaela a devenit cunoscută datorită postărilor de pe TikTok, unde a reușit să adune peste 2 milioane de urmăritori. Datorită popularității ei, românca a fost contactata de câteva site-uri italiene, unde și-a spus povestea. Într-un interviu, barista sexy a dezvăluit că este româncă.

„Sunt româncă, dar locuiesc în Italia din anul 2000. Locuiesc împreună cu partenerul meu și am o fetiță de șapte ani”, spune Mihaela pe TikTok.

Barby Mora a dezvăluit că partenerul ei a fost cel care a venit cu ideea de a-și face un cont pe TikTok.

Întrebată cum de arată atât de bine, românca a spus că „mama natură e de vină”.

„Ei bine, înainte de o avea pe fiica mea, timp de vreo doi ani am mers regulat la sală, dar apoi m-am oprit. În ultima vreme, nimic. Dar slavă Domnului că am acest dar… Semăn cu mama mea: are opt copii și totuși e încă într-o formă extraordinară, ar trebui să o vezi”, a precizat Barby Mora.

Nicola Julia, vedeta TikTok care face muncă în folosul comunității

O „vedetă” TikTok face muncă în folosul comunității, după ce a fost găsită vinovată de conducere fără permis. Românca are operații estetice de 120.000 de euro, a primit închisoare cu suspendare și 140 de zile de muncă în folosul comunității.

Nicola Julia, cunoscută pe rețelele de socializare pentru formele în care a investit o avere, a efectuat primele ore de muncă în folosul comunității.

„Am fost la o instituție ce se ocupă cu copiii de dizabilități, la noi, la Brăila. Nu m-au chinuit atât de mult, m-au pus să răzuiesc gardul de vopseaua veche care a fost și să-l revopsesc, să-l fac ca nou. Am băgat vreo 4-5 ore, dar mai am 135 de ore până termin. Astăzi a fost prima zi, trebuie să fac 140. M-am dus aranjată, cochetă, cu bijuterii, când m-au văzut mi-au și zis că uite ce cochetă am venit să dau cu var”, a spus Nicola Julia.

Românca spune că va merge în fiecare zi pentru a putea scăpa cât mai rapid de obligație.

„Mi-au dat ei acolo o uniformă, bijuteriile le-am ținut în continuare pe mine și am vopsit. Am fost și mi-am făcut treaba, eram puțin buimacă că nu mă prea odihnisem. O să mă duc în fiecare zi ca să scap cât mai repede de ore. Nu știu dacă voi mai face și altceva, momentan avem gardul de vopsit, dar probabil o să mă pună să fac și curat prin curte, să dau și cu mătura, dar voi face treabă ca să scap de orele astea”, a menționat Nicola.

În ceea ce o privește pe Mihaela, cea mai sexy chelneriță de pe TikTok, aceasta este o româncă din Italia și are peste 2 milioane de urmăritori.

@barbymora #barista #cafe #bar ♬ suono originale – Giovanni Ferrera

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.