duminică, 21 iulie, 2024

Cine o ține în brațe pe Raluca Turcan? Oare președintele Klaus Iohannis?!

Controalele făcute în azilele groazei s-a lăsat cu multe demiteri și demisii, de tăvălugul pornit nescăpând nici miniștrii Marius Budăi sau Gabriela Firea. Doar că optica s-a schimbat în momentul în care s-a cerut și capul unui ministru liberal. În mod firesc s-a pus întrebarea cine o ține în brațe pe Raluca Turcan, pentru că în cazul acesteia s-a judecat cu altă măsură. În spate este cel mai relaxat om din România, președintele dumneavoastră, să-i fie numele slăvit!

Cine o ține în brațe pe Raluca Turcan?

Dezastrul din azilele din România au făcut mare vâlvă la nivel național, unde multe scaune importante au fost răsturnate și mulți șefi de agenții, șefi de direcții și chiar prefecți s-au trezit cu un mare șut în partea dorsală chiar înainte de vacanța de vară. Valul s-a făcut tot mai mare de la o zi la alta și s-a ajuns până la obligarea miniștrilor Marius Budăi și Gabriela Firea să-și dea demisia. Cum cei doi sunt din tabăra social democrată, premierul Marcel Ciolacu a cerut și o demisie din partea PNL, iar cea vizată a fost Raluca Turcan, implicată și ea în cazul azilului din Ilfov, de unde a pornit toată tărășenia.

Eh, aici a intervenit președintele dumneavoastră și spus că „ia, mai gata cu demisiile!“

Marele om politic Marcel Ciolacu a renunțat să mai fie degrabă vărsător de sânge, a băgat coada între picioare în fața tătucului de la Cotroceni și a spus chiar că el nu a cerut demisia nimănui, nici măcar a celor din tabăra lui… Halal act de bărbăție, doar că înregistrările video spun altceva…

Adică premierul ne-a transmis că Budăi și Firea au demisionat așa, de capul lor, fără să le zică cineva să facă asta. Mai mult, când a văzut cum liberali iau fost puși de președintele dumneavoastră să facă scut în jurul Ralucăi Turcan, a făcut nu un pas, ci vreo 20 de pași în spate…

Demisie de onoare?! Care onoare la Raluca Turcan?!

Că Raluca Turcan este o apropiată a lui Klaus Iohannis știe toată lumea, inclusiv cei din PNL, care o critică pe la colțuri, vorbind despre inteligența ei sclipitoare, dar și adversarii politici ,care se încumetă să spună asta cu voce tare.

Și totuși, nimeni nu îndrăznește să ridice capul în fața tătucului de la Cotroceni, nici măcar cei mari din PSD.

În aceste condiții, cum să vii să ceri demisia de onoare a Ralucăi Turcan?! Care onoare?! Poate spune cineva, neobligat, că această tăntiță are așa ceva?!

Pe lângă pierderea unor procente în sondaje din cauza azilelor groazei, liderul PSD va trebui acum să se descurce și ura ce va veni din tabăra celor care o susțineau și încă o susține pe Gabriela Firea. Mai mult, sunt  voci din PSD care susțin că fosta primărița a Capitalei nu doar că avea șanse mari să-ți ia primăria înapoi, dar era pe cai mari chiar pentru prezidențiale.

Acum că știm cine o ține în brațe pe Raluca Turcan, pentru a nu rămâne cu imaginea pătată grav, Marcel Ciolacu poate apela la amicul lui de conjunctură Nicolae Ciucă, iar generalul cu 4 stele o poate sfătui prietenește pe ministresă să facă un pas înapoi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite