luni, 15 aprilie, 2024

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

Noi tensiuni în lumea mondenă a României după ce Claudia Pătrășcanu a decis să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu consideră că are dreptul la daune morale după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o bolnavă psihic.

Bianca Drăgușanu a mai fost implicată în scandaluri de acest fel după ce în trecut s-a certat și cu Anisia Gafton. Cele două vedete și-au aruncat cuvinte grele în emisiunea lui Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

Cele două vedete, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au intrat într-un conflict de proporții, iar prima a declarat pentru jurnaliștii de la spynews.ro că a hotărât să o dea în judecată. Vedeta s-a simţit jignită de invectivele pe care Bianca Drăgușanu i le-a adresat. Claudia Pătrășcanu a explicat faptul că nu mai poate tolera faptul că Drăgușanu i-a agasat copiii vorbind în presă despre aceștia:

”Am decis să-i cer dauna morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Ba mai mult, Claudia Pătrășcanu a arătat că Bianca Drăgușanu a vorbit despre aceasta că ar avea probleme psihice. Din aceste considerente, Păstrășcanu vrea ca Drăgușanu să vină să dovedească că ar avea probleme psihice

Claudia Pătrășcanu nu mai vrea să fie terfelită

În încheiere, vedeta le-a spus jurnaliștilor că este ireal totul ce se întâmpla și că s-a săturat ca de doi ani să fie terfelită de Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Aceasta mai consideră că are strânse toate dovezile necesare pentru a câștiga procesele pe care intenţionează să le deschidă.

” Patru ani s-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine, să scoată hârtii false că aș fi bolnavă psihic, așa cum s-au scos și alte hârtii mușamalizate și se pare că Dumnezeu nu i-a lăsat. Am obosit să fiu terfelită atât eu, cât și copiii mei, de niște oameni toxici și plini de venin. ” a conchis Claudia Păstrășcanu.

Între Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Claudia Păstrășcanu există un conflict mai vechi. Pătrășcanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, iar Bianca a susținut recent că artista încă îi mai trimite mesaje fostului soț. Așadar, vom vedea cum se va termina procesul de judecată dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite