duminică, 3 martie, 2024

Criminalul Gheorghe Dincă s-a pocăit în penitenciar

Gheorghe Dincă, criminalul care în urmă cu câțiva ani a șocat țara prin crimele sale a ales să se pocăiască în penitenciar. Informația a fost publicată de un site al unui cult sectant din România.

Gheorghe Dincă avea aceste gânduri încă din urmă cu câteva luni, explică inițiatorii știrei. Totuși, pe data de 19 februarie acesta a fost botezat.

Criminalul Gheorghe Dincă s-a pocăit în penitenciar

Conform datelor existente, pe data de 19 februarie 2023, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal a fost botezat, el pocăindu-se alături de alte 7 persoane. Site-ul crestintotal.ro mărturisește faptul că criminalul a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, iar paznicii penitenciarului au asigurat toate măsurile de siguranță:

” Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.  Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.„ Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou! (…) se arată pe crestintotal.ro.

La botez au mai participat incă 14 persoane din cadrul bisericii și au efectuat toate procedurile creștinești cuviincioase.

Cine este criminalul Gheorghe Dincă?

Ziua de 25 iulie 2019 avea să rămână în istoria postdecembristă ca fiind ziua în care polițiștii nu au reușit să salveze viața unei tinere în vârstă de doar 18 ani. Pe 25 iulie 2019, Gheorghe Dincă ar fi sechestrat, violat și ucis o fată. Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112 spunând că este sechestrată. La acea dată, oamenii legii au încercat să găsească locația în care se afla tânăra, dar fără succes.

În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe Luiza și pe Alexandra, dar nu înainte să le violeze. Acesta a fost arestat, iar în 2022 a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru oribilele fapte.

Au fost și sunt numeroase semne de întrebare legate de crime, mai ales că părinții celor două fete au semnalat de nenumărate ori mari lacune din partea anchetatorilor. Au fost lansate numeroase ipoteze, inclusiv cele ale unor rețele de trafic de carne vie. Fără probe suplimentare, ancheta a bătut pasul pe loc. Așadar, Gheorghe Dincă se află în penitenciar unde s-a pocăit și îşi execută pedeapsa de 30 de ani pentru crimă. Vom vedea dacă Gheorghe Dincă va fi eliberat înainte de termen, așa cum s-a întâmplat cu Marius Csampari (6 crime) sau cu vestita studentă criminală din Timișoara.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite