luni, 15 aprilie, 2024

Criminalul de la Bran a avut complice? Iată ce spun procurorii

Criminalul de la Bran ar fi putut avea un complice, susțin procurorii care au descoperit unele dovezi care îndreaptă în acest sens. Daniel Pepene s-a predat la poliție și și-a recunoscut faptele abominabile.

Dubla crimă de la Bran a şocat o întreagă țară din cauza modului în care Daniel și-a ucis cei doi verișori, pe Nicu și Alexandra.

Criminalul de la Bran a avut complice?

Așadar, România a fost îngrozită de criminalul de la Bran care a ucis cu sânge rece pe cei doi verişori. Concret, bărbatul a intrat în casa celor doi și le-a făcut felul. Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe Daniel Pepene, cel care şi-a și recunoscut faptele. De altfel, oamenii legii au trebuit să negocieze cu criminalul de la Bran pentru că acesta avea un cuțit cu care ameninţa că se sinucide. Poliţiştii au identificat şi o scrisoare la locuinţa criminalului în care se vorbea despre motivele crimelor. Ucigașul consideră că cei doi verișori ar face vrăji. El și-ar fi motivat decizia și printr-o trimitere la divinitate.

În altă ordine de idei, la casa victimelor poliţiştii ar fi găsit anumite indicii care ar duce la o complicitate. Concret, anchetatorii ar fi găsit urme de pași și amprente la vila victimelor. Familia decedaților susține că tatăl lui Daniel, un bătrân de peste 80 de ani, ar fi complice pentru că avea neînţelegeri pe tema averii. Anchetatorii încă nu l-au audiat pe tatăl lui Daniel, astfel că acesta și-a susținutn nevinovăția public, potrivit știrileprotv.ro.

”Eu la Poliție acolo am spus eu vreau să ne împăcăm, domne, că e lucru ruşinos.”, a spus tatăl lui Daniel, conform sursei citate.

Cine este autorul crimei de la Bran

După descoperirea macabră, anchetatorii au demarat cercetările complexe pentru stabilirea criminalului de la Bran. Ulterior, anchetatorii au descoperit că Daniel Pepene este autorul care și-a recunoscut faptele. Totul a pornit și de la o ceartă din familie legată de o anumită moștenire:

„În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut care este autorul crimei din Bran”, au declarat autorităţile.

Așadar, această crimă din România a șocat toată comunitatea. Vom vedea dacă procurorii vor reuși să dovedească existența vreunui complice în crima de la Bran.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite