miercuri, 24 iulie, 2024

Feli Donose, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artista

Feli Donose a postat recent un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Îndrăgita cântăreață are o relație apropiată cu fanii ei și împărtășește cu aceștia experiențe din viața privată. Vedeta trece prin momente extrem de grele nu doar pe plan personal, ci și profesional. Feli Donose a trecut cu greu peste despărțirea de tatăl fiicei sale, iar în carieră a avut parte de un mare obstacol. Iată cu ce probleme se confruntă artista.

Feli Donose, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Celebra cântăreață are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se află într-o formă fizică de invidiat.

Dincolo de relizările deosebite pe plan profesional, Feli Donose a trecut la sfârșitul anului 2022 prin momente extrem de grele. Artista s-a despărțit de logodnicul ei, după mai bine de 5 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, pe Nora Luna. Vestea despărțirii i-a șocat pe mulți, însă Feli Donose și fostul partener de viață păstrează legătura de dragul copilului.

Recent, artista a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare prin care le-a împărtășit fanilor că a trecut printr-un blocaj creativ și o perioadă nu a reușit să mai scrie sau să mai compună ceva.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug … m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindeca sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzica ta face cuiva bine. (…)

După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă. Asta nu e o postare de promovare. E un mesaj de bucurie prin care să vă spun ce frumos îmi voi cânta povestea. Și cât vă veți regăsi în ea.”, a scris vedeta în mediul online.

O altă artistă care a avut parte de multe suferințe pe plan amoros este Diana Bișinicu. Artista a divorțat de tatăl fiicei sale, însă și-a revenit spectaculos și în prezent se bucură de succes în afaceri. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Laura Cosoi. Vedeta radiază de fericire de când este mamă a trei copii și se mândrește cu soțul ei care o răsfață mereu. Laura Cosoi are o siluetă de invidiat după cele trei nașteri și se menține tânără, iar aprecierile fanilor nu întârzie să apară.

Ce spune artista despre despărțirea de tatăl fiicei sale

Feli Donose a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani alături de logodnicul ei, Cătălin. Când toți se așteptau mai puțin, cântăreața a anunțat că se desparte de partenerul ei de viață, cu care are o fetiță. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii la vremea respectivă despre motivele care au dus la separarea definitivă și a rămas în relații bune cu fostul iubit de dragul copilului.

,,Eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna.”, a declarat artista.

Feli Donose a trecut în ultima perioadă prin momente grele în viața privată, dar și în carieră. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață și-a păstrat optimismul și încrederea și se dedică fiicei sale de care este tare mândră. Artista se bucură din plin de aprecierea publicului și de rolul de mamă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite