joi, 23 mai, 2024

Studenta criminală de la medicină, care a tranșat un bărbat, eliberată condiționat. A stat 13 ani în pușcărie

Studenta la medicină ce a tranșat un bărbat în camera de cămin a fost eliberată condiționat. După 13 ani de pușcărie, judecătorii au decis că Carmen Bejan, actualmente Șatran, a fost reabilitată.

Nu este pentru prima oară când judecătorii decis eliberarea condiționată a unor criminali. Poate cel mai ciudat caz înregistrat vreodată este eliberarea condiționată a lui Marius Csampari, bărbatul care a ucis șase persoane.

Studenta criminală de la medicină a fost eliberată condiționat

Studenta criminală de la medicină s-a căsătorit, devenind ”Șatran”. Aceasta a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru că, pe vremea ce era studentă, a ucis și tranșat un bărbat. Incidentul oribil a avut loc tocmai în camera de cămin a Universității de Medicină din Timișoara. Totuși, după 13 ani în spatele gratiilor, judecătorii au decis că femeia este reabilitată și că poate să iasă în libertate:

Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsă de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea definitivă a instanței, informează bzi.ro.

Femeia a fost reprezentată de un avocat din oficiu, fiind obligată să plătească și cheltuielile de judecată aferente procesului de eliberare condiționată.

Care este povestea studentei criminale din Timişoara?

Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara a oripilat întreaga țară din cauza modului în care a ucis. Carmen și fostul său iubit din 2009, studenți amândoi la UMF, au ademenit victima care fusese atrasă pentru sex pe bani. Aceasta a fost condusă în camera studentei, iar în momentul în care nu s-au înţeles la bani, cei doi l-au omorât pe client. Ulterior, au tranșat cadavrul victimei și l-au îndesat într-un geamantan. Carmen Bejan s-a despărțit ulterior de fostul iubit (Sergiu Florea).

Condamnată la 19 ani de închisoare cu executare, Carmen la cunoscut în închisoare pe Claudius Șatran cu care s-a și căsătorit. În 2011, Carmen a rămas însărcinată cu traficantul de droguri. Totuși, sarcina a fost una greoaie, iar în mai 2012, copilul a murit la neștere. Medicilor au specificat faptul că fetița s-a născut fără mâini, nu putea respira și avea unele malformații la creier.

Așadar, studenta criminală a fost eliberată condiționat mai ales că procurorii nu au depus o contestație la decizia Comisiei de liberare condiționată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite