miercuri, 29 mai, 2024

Român ucis de socru după ce s-a culcat cu cumnata. Poveste ca în filme în Franța

Presa din Franța a alocat spații mari pentru a povesti situația unui român care a fost ucis de socru după ce s-a cu cumnată. Socrul bărbatului este tot român, iar procesul a început la Paris pe data de 24 ianuarie.

În ultimii ani se observă o creștere a crimelor la nivel internațional. De exemplu, românii au fost şocaţi după dubla crimă de la Bran.

Român ucis de socru după ce s-a culcat cu cumnată

Povestea horror începe din 2020 când un român a fost ucis de socrul care l-a prins culcându-se cu cumnată, sora fostei soții. Așadar, socrul care are 66 de ani este judecat pentru uciderea ginerelui său. Bărbatul s-a apărat spunând că l-a ucis din greșeală, iar scopul era să-și scoată propria fiică de sub influența negativă a fostului ginere.

Pe data de 24 iunie 2020 victima, în vârstă de 35 de ani, se afla pe rue d’Abbeville din arondismentul 10 din Paris alături de o femeie. La un moment dat, de cei doi se aproprie un alt bărbat care îi aplică o lovitură dorsală tânărului care ripostează și îl lovește cu pumnul în față. Bărbatul care s-a apropriat de victimă purta o șapcă, ochelari de culoare închisă și avea un cuțit în mână, dar și un colier în jurul gâtului. După ce a primit pumnul în față, individul a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe tânăr în gât spunând:

”Uită-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule”, i-a strigat individul mascat, înainte de a fugi.

Tânărul înjunghiat s-a prăbușit la pământ, iar femeia care era alături de acesta a fugit cu atacatorul. În tot acest timp mai mulţi martori sar în ajutorul bărbatului înjunghiat, iar o persoană pornește, pe bicicletă, în urmărirea suspectului. La câteva ore după eveniment, bărbatul moarte la spital iar poliția deschide o anchetă pentru ucidere intenționată.

Tânărul ucis era dependent de droguri

Marius B., tânărul ucis (pseudonim dat de presa franceză), era un român care nu avea un adăpost, el locuind pe străzile din Paris. Poliţiştii au demarat o anchetă, victima fiind știută de mai multe organisme de caritate ca fiind o persoană violentă și dependentă de droguri. Rudele bărbatului povestesc că acesta avea discursuri ieșite din sfera normalității, nu de puține ori făcând referire la misiunea sa divină.

Victima era cunoscut și de instanțele judecătorești din mai multe țări având cazier pentru mai multe fapte minore cum ar fi violența sau tulburarea liniștii publice. Martorii care au asistat la crimă au menționat faptul că tânăra care se afla cu el părea a fi sub influența acestuia. Poliţiştii i-au luat telefonul mobil victimei și au observat mai multe detalii care a dus la prinderea criminalului. Așadar, oamenii legii i-au identificat contul personal de Facebook, ulterior identificându-l și pe al tinerei care se afla cu acesta în momentul evenimentului.

După unele căutări, poliţiştii au observat faptul că fata apare în mai multe fotografii alături de un individ cu trăsături asemănătoare cu cele ale criminalului. Acesta purta același model de colier la gât. Cu ajutorul martorilor, poliţiştii l-au identificat pe criminal care s-a dovedit a fi tatăl fetei.

Victima s-a căsătorit inițial cu fiica mai mare a criminalului

Toate s-au legat șir în șir și anchetatorii au descoperi mai multe detalii. De exemplu, criminalul avea domiciliul în Regatul Unit la data comiterii crimei. Autoritățile britanice l-au extrădat rapid pe bărbatul suspectat de omor. Fiica acestuia se află în România.

În urmă cu mai mulţi ani, victima s-a căsătorit cu fiica cea mare a criminalului. La acel moment, toată familia locuia în Marea Britanie. La puțin timp după căsătorie, socrul și ginerele său au intrat într-un conflict pentru că, potrivit anchetatorilor, bărbatul își bătea soția și făcea trafic cu droguri. Ulterior, cuplul divorțează, iar victima a început o relație cu sora cea mică a fostei soții care fuge de acasă și pleacă cu acesta în Europa.

Disperat, tatăl fetei pleacă după fiica sa și încearcă să o ducă înapoi în familie. O găsește în Bruxelles unde, după o ceartă o ia la bătaie. Tatăl este arestat și ulterior eliberat de poliţişti. Un fost prieten al ginerelui său îl va contacta însă și îl va avertiza cu privire la violența pe care o suportă fiica lui: Marius B. ar avea de gând să o prostitueze acolo, să o ”vândă albanezilor”.

Dorian B. a plecat la Paris pentru a-și aduce fiica înapoi.

”Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc”, le-a spus el anchetatorilor.

Ajuns în capitala Franței, Dorian B (pseudonimul dat de presa franceză criminalului). merge la Ambasada României, cu scopul de a cere ajutor în găsirea fiicei sale. Pentru că, spune el, e refuzat și nu i se oferă vreun ajutor, pleacă singur în căutarea cuplului.

Informatorul său îi spusese că e foarte posibil să-și găsească fiica lângă o biserică din arondismentul 10, frecventată de membri ai comunității românești. Ajuns acolo, îi vede pe cei doi. Bărbatul spune că a încercat să sune la poliție pentru a fi ajutat să-și recupereze fiica, dar apoi decide să acționeze singur. Anchetatorilor le explică că a vrut să-și înjunghie fostul ginere în picior pentru a-l imobiliza și că lovitura în gât a fost doar un accident.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite