Ce spune Armin Nicoară despre presupusa relație cu Georgiana Lobonț. „Trebuie să îi arăt că o iubesc”

Armin Nicoară a avut o primă reacție după ce s-a spus că are o relație cu Georgiana Lobonț, nașa lui de cununie. Simpaticul saxofonist a precizat că nu vrea să vorbească despre acest subiect, deoarece s-ar supăra nașa lui. Totodată, Armin Nicoară a mai precizat că nu își dorește să intervină în acest subiect.

După șapte ani de căsnicie și doi copii împreună, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să se despartă. Astfel, presa mondenă a speculat că finul Armin Nicoară s-ar fi inflitrat în relaţie mai mult ca în videoclipurile siropoase.

Armin Nicoară a vorbit despre presupusa relație cu Georgiana Lobonț

Cântărețul nu a vrut să comenteze absolut deloc acest subiect, pentru că se supără nașa lui, Georgiana Lobonț. Întrebat dacă e bine cu Claudia, soția lui, artistul a spus că da, iar acum face sacrificii mari pentru căsnicia lui.

Așadar, el o ajută în casă pe soția lui, pentru că nu-și dorește să facă doar ea ce trebuie în locuință. Armin Nicoară a mărturisit că o iubește foarte mult pe soția lui și consideră că și el trebuie să o ajute la treburile casei, căci și-a dat seama că partenera lui face prea multe

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc.

Da, eu și Claudia suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize.

Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine”, a precizat Armin Nicoară.

Pe aceeași temă

Cele mai citite