luni, 24 iunie, 2024

Scandal uriaș între Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu. ,,Îmi trimite poze dezbrăcată…”

Recent, a izbucnit un nou scandal uriaș între Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu. Cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp, însă conflictele dintre ei sunt departe de a se încheia. Cristina Cioran și Alex Dobrescu se acuză reciproc de fapte grave și nu reușesc să ajungă la o înțelegere de dragul fiicei lor. Iată ce a putut spune Alex Dobrescu despre fosta lui parteneră de viață.

Scandal uriaș între Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum câțiva ani și au devenit părinții unei fetițe superbe. Cu toate acestea, relația lor s-a destrămat, iar ce a urmat a fost un adevărat scandal.

Actrița a dezvăluit că bărbatul are probleme cu alcoolul și a avut episoade de violență. La rândul său, Alex Dobrescu a făcut acuzați grave. Recent, Cristina Cioran a declarat că are un ordin de protecție împotriva fostului iubit și are de gând să plece din țară împreună cu noul partener despre care nu dorește să ofere deocamdată prea multe detalii.

„Sunt într-o nouă relație, dar nu o să intru în detalii deocamdată. Tot ce pot să spun este că o să ne mutăm o perioadă din România. Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Tatăl Emei o va putea vedea online. Dacă își dorește să reintre în viața ei va face tot ce e posibil să se întâmple asta! Adică, sper, cel puțin, că va intra într-un program de dezintoxicare, să își revină pentru că este păcat să nu își refacă relația cu Ema.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema, pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți, am luat o decizie să fim noi doi pentru ea. De aceea am stat foarte mult timp noi doi cu ea. Pentru ea, ruptura este grea pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal, și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei. Este foarte dificil și pentru ea. Dacă își dorește, el o poate vedea online.”, a mărturisit Cristina Cioran.

Ce spune Alex Dobrescu despre fosta iubită

Alex Dobrescu a făcut acuzații grave la adresa fostei lui iubite, Cristina Cioran. După ce actrița a declarat că vrea să plece din țară cu actualul partener de viață, Alex Dobrescu a reacționat dur.

„Să plece cu ea în străinătate? Niciodată! Cine își dă acordul? Dar nu are iubit, unde să plece? Unde are iubit? Nu are niciun iubit, minte. Ea îmi da mie mesaje în continuare, chiar dacă nu are voie, că mă iubește, îmi trimite poze dezbrăcată cu ea, nu are pe nimeni, este singură. Normal că mă caută… unde mai găsește ea un bărbat ca mine? Nu are unde.”, a spus Alex Dobrescu.

Rămâne de văzut dacă Alex Dobrescu și Cristina Cioran vor ajunge la o înțelegere de dragul fiicei lor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.