joi, 23 mai, 2024

Cum arată Gabriela Spanic la 49 de ani. Actriţa de telenovele, la un pas să moară

Regina telenovelelor a ajuns la vârsta de 49 de ani, iar multă lume o îndrăgeşte mai ales după ce a avut o presupusă poveste de dragoste cu actorul român Lucian Viziru. Nici n-ar fi acum avut să nu fie iubire la prima vedere, mai ales cum arata Gabriela Spanic.

Actriţa de telenovele a vizitat și România.

Cum arată Gabriela Spanic, după ce a devenit mamă

Gabriela Spanic, actriţă de telenovele, s-a remarcat prin rolurile sale din Stăpâna sau Uzurpatoarea. Aceasta a făcut furori atât în România, cât şi în alte zeci de tari. Regina telenovelelor arata la fel de bine ca atunci când a participat la Miss Venezuela.

Gabriela Spanic a recurs la intervenţii estetice, la nivelul feței, însă corpul său este neschimbat. Spanic are o soră geamănă, Daniela, şi a devenit mamă în urmă cu 14 ani. Actrița are un băiat care a ajuns la vârsta adolescenței, Gabriel de Jesus, și este rodul iubirii sale cu actorul Miguel Angel de Leon.

Anii au trecut, iar fanii îşi aduc aminte cu drag cum stăteau cu sufletul la gură în momentul în care Gabriela îşi juca rolul cu patos.

Vă aducem aminte că actriţa a fost la un pas să aibă o poveste de dragoste cu actorul roman Lucian Viziru. Între cei doi s-au produs scânteile iubirii, pe care Viziru le-a dezvăluit la un moment dat în spaţiul public. Actorii s-au sărutat pe platourile de filmare, într-o secvenţă a telenovelei Numai iubirea. Au ţinut legătura, s-au mai întâlnit, dar din păcate nu s-a concretizat nimic.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Viziru a povestit că și-ar fi dorit mai mult și cu siguranță și ea simțea la fel, numai că actrița venise la București pentru doar câteva zile cu managerul ei care îi fusese iubit și de care se despărțise de doar câteva zile.

Ce relaţie a avut Gabriela Spanic cu Miguel Angel de Leon. Drama din viaţa actriţei

Gabriela Spanic a fost căsătorită cu actorul Miguel Angel de Leon în perioada 1997 – 2003, iar din povestea lor de dragoste a rezultat un fiu, Gabriel de Jesus Spanic. Din păcate, relaţia dintre cei doi nu a avut un final fericit, din cauza faptului că încrederea nu exista. Deşi totul a început ca în basme, finalul a fost exact opusul.

Gabriela Spanic îşi amintea cum soţul sau a cerut-o de la părinţi şi i-a oferit un inel de logodnă minunat.

“A fost un copil care s-a născut din iubire, a fost rodul iubirii cu un venezuelean. El mi-a cerut mâna de la mama mea, de la tatăl meu, mi-a dăruit un inel, trebuia să ne căsătorim, dar după aceea au fost situații foarte triste pentru că erau multe bârfe”, a povestit actrița într-o emisiune tv.

Din nefericire, situaţia din cuplu a degenerat şi s-a ajuns chiar la violență fizică, în momentul în care Gabriela era însărcinată. Acel incident a fost picătura care a umplut paharul şi actriţa a pus stop relației, strict că îşi dorea să aibă un copil sănătos.

“I s-a spus că fiul meu nu este fiul lui, au fost multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe conflicte, apoi a încercat să mă lovească. Am fost pe punctul să pierd copilul, fiind însărcinată atunci, și i-am spus: ‘Pleacă dacă tu crezi mai multe în bârfe decât în mine! Pleacă! Eu nu voi pierde un copil’. Nici până în ziua de azi nu l-am mai văzut”, a mai spus Gabriela Spanic.

Vă aducem aminte că asistenta personală a Gabrielei Spanic era invidioasă de felul în care aceasta arăta și a otrăvit întreaga familie. Au ajuns în stare gravă la spital, dar au scăpat doar cu câteva sechele.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite