joi, 23 mai, 2024

Actorul Tom Sizemore, internat de urgență în spital. Este în stare gravă după ce a suferit un anevrism cerebral

Veşti triste în lumea actoriei! Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani întâmpina probleme de sănătate. Tom Sizemore a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă.

Sâmbătă dimineaţa, 18 februarie 2023, vedetă a suferit un anevrism cerebral. Anunţul a fost făcut de managerul sau, Charles Lago.

Tom Sizemore a ajuns de urgenţă la spital. A fost internat după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul cunoscut după rolurile jucate în „Saving Private Ryan” şi „Black Hawk Down” şi-a îngrijorat fanii. Managerul lui Tom Sizemore a menţionat ca bărbatul în vârstă de 61 de ani se afla internat la secţia de Anestezi şi Terapie Intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral, în jurul orei 02.00. Vedeta se afla în locuinţa sa din Los Angeles.

„În prezent este în stare critică şi este o situaţie de aşteptare”, a scris managerul actorului în vârstă de 61 de ani, Charles Lago, într-un e-mail, potrivit mediafax.ro.

Vă aducem aminte că Tom Sizemore a fost nominalizat în anul 2000 la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din „Witness Protection” (Martor sub protecţie).

Actorul Tom Sizemore a avut probleme cu drogurile

Este cunoscut faptul că Tom Sizemore a avut probleme cu consumul de droguri şi a purtat o luptă grea pentru a renunţa la această dependenţa de droguri. Deşi a avut o carieră presărată de succes şi satisfacţii, actorul a fost implicat într-o serie de conflicte cu forţele de ordine.

O serie documentară din anul 2007, „Shooting Sizemore”, a arătat eforturile sale de a-şi recâştiga viaţa şi cariera după ce a fost condamnat pentru agresarea fostei sale prietene şi a intrat la dezintoxicare pentru consum de metamfetamină şi heroină.

De-a lungul timpului, actorul a fost arestat de câteva ori pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi posesie de substanţe interzise.

Actorul Richard Gere, probleme de sănătate

Vă aducem aminte că în ultimele zile, un alt actor american a avut probleme de sănătate şi a fost nevoit să ajungă pe patul de spital. Richard Gere, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticat cu pneumonie în timp ce se afla într-o vacantă alături de familia sa, în Mexic.

Actorul acuza o stare generală supărătoare care mai încolo s-a înrăutăţit. Vedetă a primit în unitatea medicală tratamentul adecvat, a fost externat mai apoi pentru a se putea recupera mult mai bine acasă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări … după 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă, azi mă simt în sfârșit mai bine! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră”, a postat soția actorului.

De asemenea, celebrul actor Bruce Willis are probleme grave de sănătate care l-au făcut să renunţe la filme. Vedeta suferea de afazie, o afecţiune care tulbură capacitatea de comunicare.

Anunţul retragerii din lumea filmului a fost făcut de familia lui Bruce Willis.

„Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație pentru admiratorii săi, Bruce a decis să se îndepărteze de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a transmis familia acestuia.

Din păcate, tot mai multe vedete întâmpină probleme de sănătate. Cel mai recent caz a fost cel al actorului Tom Sizemore care a ajuns de urgenţă la spital.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite