vineri, 14 iunie, 2024

Declarații năucitoare date de tatăl lui Maru! Pe cine dă vina bărbatul: „Fiul meu este doar consumator!“

Tatăl lui Maru a dat niște declarații năucitoare în fața procurorilor DIICOT. Tudor Duma, cunoscut drept Maru, este un tânăr despre se spune că l-ar fi ajutat pe Vlad Pascu să procure droguri. Acesta se află în arestul poliției. Între timp, tatăl său a vorbit despre situația în care se află acesta, spunând că de vină ar fi statul român care nu asigură asistență medicală atunci când este cazul.

Declarații năucitoare date de tatăl lui Maru

Anul trecut, Ciprian Ioan Duma, tatăl lui Tudor Duma, zis Maru, a cerut ordin de restricție împotriva propriului fiu. Acum, acesta și-a schimbat părerea despre fiul său, care este prieten cu Vlad Pascu, și susține că acesta este nevinovat, fiind o victimă, la rândul său.

Tatăl lui Tudor Duma nu a fost de acord ca oamenii legii să îi monteze fiului său brăţară de supraveghere.

Bărbatul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre Tudor întrucât există un proces în plină desfășurare.

„Este un proces pe rol și se va judeca. Noi, ca familie, suntem departe de ceea ce se prezintă. Suboameni și alte lucruri! Tudor nu este nici pe departe un mare dealer, cum îl prezentați dumneavoastră (n.r. – mass media), este doar un consumator, ca mulți alți copii pentru care societatea nu are bani și nu dorește să le asigure asistență medicală atunci când e cazul”, a spus Ciprian Ioan Duma, tatăl lui Tudor Duma.

Tudor Duma are colecție de dosare penale

Tudor Duma are până acum 8 dosare penale, însă de fiecare dată a scăpat și nu a fost tras la răspundere pentru faptele sale. În urma percheziției care a avut loc în cursul zilei de 14 septembrie 2023, în locuința lui Tudor Duma au fost găsite nenumărate arme albe, precum și substanțe interzise, dar s-a renunțat mereu la urmărirea penală.

Când a fost denunțat de tatăl unei fete că este traficant de droguri, s-a întâmplat la fel. A fost reținut abia acum de procurori, după o zi întreagă de audieri. În fata anchetatorilor, tânărul traficant, considerat dealerul lui Vlad Pascu, a venit cu manichiura făcută. Cifrele 1312 scrise cu oja au echivalentul literelor A, C, A, B, care este cunoscut in rândul adolescenților drept ,,toți polițiștii sunt niște ticăloși”.

Înainte de a fi reținut de către procurorii DIICOT, Tudor Duma s-a lăudat prietenilor de pe pagina de Instagram cu modul în care a reușit să intre prin efracție în Spitalul Floreasca din Capitală. Tudor intenționa să fure mai multe pastile analgezice din farmacia spitalului, dar acestea se aflau sub cheie. Văzând că nu își poate pune planul în aplicare, Tudor s-a mulțumit doar să sustragă mai multe pungi cu ser fiziologic și glucoză. Înainte de a părăsi incinta spitalului, el a desenat pe pereți și și-a scris numele pe un coș de gunoi.

„Sunt la spitalul Floreasca, mă plimbam şi eu, vere, că mă plictiseam. Şi ce crezi, am intrat prin spate, prin efracţie. Am încercat şi eu să ciordesc nişte droage, ceva“, spunea Tudor Duma într-o filmare postată pe Internet.

Acum, tatăl lui Maru a dat niște declarații năucitoare în fața procurorilor DIICOT, susținând că fiul său este o victimă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.