vineri, 14 iunie, 2024

Dezvăluiri incredibile făcute de Rebecca, prietena lui Vlad Pascu: „Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani!”

Rebecca, prietena lui Vlad Pascu, a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul audierilor de la DIICOT. Tânăra a spus ce se întâmpla atunci când mergea la petreceri cu Vlad Pascu și amiciții acestui.

Dezvăluiri incredibile făcute de Rebeca, prietena lui Vlad Pascu

Rebecca Lăzărescu este prietena lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis 2 studenți, în accidentul de la 2 Mai. Rebecca a intrat în atenția autorităților în urma declarației făcute în timpul unui videoclip viral pe rețelele sociale în care spunea că ei sunt nu sunt toxicomani, ci oxicomani.

Potrivit DIICOT, Rebecca și Vlad Pascu sunt prieteni de mai mulți ani, timp în care au participat la multe petreceri împreună.

Rebecca le-a spus anchetatorilor cum se defășurau petrecerile la care participa alături de Vlad Pascu și ceilalți amici de-ai lor. Tânăra a spus și ce substanțe foloseau și în ce manieră.

„În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricţiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareş Ion, Tudor zis «Maru» şi mai mulţi băieţi şi fete ale căror nume nu mi le amintesc. Ştiu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină“, a spus Rebecca anchetatorilor.

Rebecca primea „ceva special“ de la Vlad Pascu

În ceea ce privește clipul în care apare împreună cu Vlad Pascu, tânăra a explicat că acesta a fost filmat în noaptea de 13 – 14 aprilie 2023, pe strada Tipografilor, din București, la o petrecere organizată de Pascu, la care a participat și Tudor, zis „Maru”, Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoştea şi doi băieţi pe care îi ştia vag.

„Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm. A luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una“, a mai spus tânăra.

Rebecca le-a mai zis anchetatorilor că Vlad Pascu susținea că acele capsule formate din amestec sunt ceva special şi tocmai de aceea i le dădea doar ei.

„După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane. Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea (când lua oxicodonă)”, a mai declarat Rebecca, prietena lui Vlad Pascu, care a făcut dezvăluiri incredibile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.