duminică, 21 iulie, 2024

Atac dur la adresa Simonei Halep: „Tu eşti un nimeni, o jucătoare de duzină!”

Fosta numărul 1 mondial WTA Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani, iar reacțiile au început să curgă în spațiul public. Un atac dur la adresa Simonei Halep a fost lansat de jurnalistul Radu Banciu. Acesta consideră că Simona Halep a fost doar „o jucătoare de duzină“, „o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot“.

Reacțiile pro și contra Simonei Halep au venit atât din sportul românesc, cât și cel internațional.

Atac dur la adresa Simonei Halep

Marți, 12 septembrie 2023, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022. Românca este suspendată provizoriu din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja un an din pedeapsa primită.

Jurnalistul Radu Banciu a fost mereu critic la adresa Simonei Halep. De-a lungul timpului, Banciu a atacat-o mereu pe tenismenă, mai ales din momentul în care a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat, la US Open 2022.

Radu Banciu nu crede că decizia este surprinzătoare.

„Putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel. Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. Toţi politicienii au intrat la puşcărie cu pumnul strâns spunând că sunt nevinovaţi. Noi nu avem gena moralităţii. Suntem o naţiune de mârlani. Peste tot, verdictul este luat ca atare, nimeni nu interpreteză un verdict al unei instanţe“, a tunat Radu Banciu.

Jurnalistul consideră că Simona Halep este doar o impostoare, care a plătit pentru fapta făcută

„Te-a prins, eşti dopat. A fost o impostare şi a plătit! Este pentru prima dată, în tenis, când un sportiv este prins cu o astfel de substanţă. Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină. Chiar dacă eşti curat ca lacrima, nu te poţi juca cu asta. E ca şi cum eu m-aş duce într-un magazin alimentar, mi-aş băga un obiect contondent sub geacă şi când vine la mine zic că era o glumă. Nu era extraordinar de talentată şi dintr-o dată i s-au umflat mâinile, o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot. Întrebaţi toate fetele, toate o detestau, nu avea nicio prietenă, nu mai ştia de unde plecase, nu a fost niciodată un sportiv plăcut ochiului. Nu reprezenta nimic, dădea tare într-o minge”, a mai spus Radu Banciu.

Atacuri din partea Serenei Williams

Tenismena Serena Williams a scris mesajul „8 e un număr mai bun!”, cu referire la faptul că Simona Halep i-a „furat” al optulea titlu la Wimbledon.

După doar câteva zile, cu un mesaj misterios: „Nu sunt obișnuită să mă antrenez fără niciun obiectiv sau, să fiu sinceră – fără a avea o competiție în minte. Acest lucru este super ciudat”, a scris Serena.

Serena Williams ar putea profita de suspendarea primită de Simona Halep. Campioana din SUA ar deveni cea mai titrată jucătoare din istorie dacă Simonei Halep i se retrage titlul de la Wimbledon 2019. Acest scenariu este, totuși, puțin probabil, întrucât româncei i s-au retras, în primă instanță, doar punctele și banii de la US Open 2022.

Acum, Un atac dur la adresa Simonei Halep a fost lansat de jurnalistul Radu Banciu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.