joi, 23 mai, 2024

Simona Halep îşi vinde vila de la Snagov! Cere o sumă foarte mare pentru construcţia de lux cu nouă camere

Simona Halep îşi vinde vila de la Snagov. Este vila unde a locuit alături de Toni Iuruc, fostul ei soţ. Apropiații nu exlcud posibilitate ca decizia de a vinde vila să fie determinată de nevoia de bani pentru a pregăti apelul de la TAS, acolo unde a cerut rejudecarea de la zero a cazului său.

Simona Halep îşi vinde vila de la Snagov

Una dintre cele mai mari tenismene ale României, Simona Halep, a primit o suspendare de 4 ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis, după ce în septembrie 2022, în timpul turneului de la US Open, a fost testată pozitiv la roxadustat. Simona Halep a decis să atace această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar Ion Țiriac a dezvăluit că sportiva din Constanța a apelat la avocați din Los Angeles, care ar trebui să solicite sume importante.

Acum, Simona Halep a decis să scoată la vânzare vila pe care o deține pe malul Lacului Snagov, în care a fost organizată în iulie 2021 petrecerea care a marcat căsătoria  cu omul de afaceri Toni Iuruc, de care a divorțat între timp. Este vorba despre o proprietate de nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați, cu tot cu terenul dimprejur, bineînțeles, în schimbul căreia Simona Halep solicită suma de 4,4 milioane de euro, deși până nu demult ea era evaluată la circa un milion de euro.

Vila este formată din nu mai puțin de nouă camere, dintre care una a primit o destinație specială, aceea de a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep de-a lungul carierei sale.

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe camere, dar aceasta este destul de încăpătoare”, a spus atunci Simona Halep.

De asemenea, în curtea vilei Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis la cele mai înalte standarde. Proprietatea dispune de un spațiu verde extrem de generos, dar și de mai multe obiecte de artă în interior.

Ce șanse are de a câștiga la TAS

În așteptarea noului termen cu cei de la TAS, un specialist oferă informații suplimentare despre dopajul cu roxadustat. Raphael Faiss, un cercetător de la Centrul de Cercetare și Expertiză în științele antidoping la Universitatea din Lausanne, spune că între 15 și 18% dintre sportivi se dopează. Comparativ cu aceste cifre, se află cifra de 2% emisă în spațiul public de WADA (Agenția Mondială Antidoping).

Legat de consumul de roxadustat, Raphael Faiss susține că sportivii caută substanțe care dispar din organism cât mai repede.

„Sportivii au o șansă bună să utilizeze substanțe care rezistă foarte puțin în corp și care imită procesele de îmbunătățire a transportului de oxigen prin canalele EPO”, a afirmat acesta.

National Institutes of Health arată că roxadustatul dispare din organism în aproximativ 10-16 ore.

„Sportivii caută să găsească substanțe în care fereastra de timp este foarte scurtă pentru a se asigura că, dacă nu sunt testați la momentul potrivit, nu vor fi prinși”, a mai spus Raphael Faiss.

Simona Halep, dubla campioană de Grand Slam a negat că a luat cu bună știință substanța interzisă.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost depistată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a reprezentat cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, deoarece este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o astfel de situație nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată“ a declarat la acel moment Simona Halep, care îşi vinde vila de la Snagov.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.