vineri, 14 iunie, 2024

Tenismena ar fi părăsit România! Simona Halep s-ar fi mutat definitiv în Emiratele Arabe Unite

Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani din tenis pentru dopaj, este în așteptarea unui verdict de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Între timp, sportiva din Constanța ar fi ales să facă o mutare importantă în viața personală. Simona Halep s-ar fi mutat definitiv în Emiratele Arabe Unite, la Dubai.

La sfârșitul lunii septembrie, Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani din tenis, pentru că a fost prinsă dopată anul trecut, la US Open. Sportiva a făcut apel la TAS, dar nu a fost încă audiată de forul de la Lausanne.

Simona Halep s-ar fi mutat definitiv în Emiratele Arabe Unite, la Dubai

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep și-a scos la vânzare vila din Snagov, o proprietate pe care cerea 4,2 milioane de euro. Între timp, sportiva ar fi reușit să vândă proprietate din Ilfov și ar fi ales să plece definitiv din România, scriu cei de la Orange Sport.

Simona Halep ar fi ales să investească banii obținuți din vânzarea vilei din Snagov într-o proprietate în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, mai arată sursa citată anterior.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3, a comentat pe marginea subiectului legat de mutarea Simonei Halep în Dubai. Acesta spus că nu merită să trăiești aici.

„Nu înțeleg de ce nu a făcut-o de pe vremea când era liderul circuitului feminin… Dânsa clar speră să revină, de vreme ce se antrenează la modul foarte serios. Doar nu o să stea toată ziua să se uite în tavan, e adevărat, dar zic că se antrenează ca să joace din nou. Și acolo are ce îi trebuie. Vorbesc de acest subiect și de felul în care e tratat în presa din România. Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive. De ce să stai în România? E teren de joacă. Vii cât de des cât poți, dar să stai în România… De ce ai face asta?!“, a comentat Mircea Badea.

Simona Halep și-a vândut vila de la Snagov

În toamna acestui an, Simona Halep şi-a scos la vânzare vila de lux pe care o deţinea în Snagov. Vila se află pe malul lacului Snagov, are o suprafață 420 mp și este compusă din living cu deschidere către piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele au vedere spre lac.

Vila dispune și de o piscină situată în fața livingului, dormitoare pentru personalul de întreținere, ponton pe malul lacului, cu acces direct la lacul Snagov și garaj pentru ambarcațiuni.

În plus, în curtea vilei, Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis la cele mai înalte standarde. Proprietatea dispune de un spațiu verde extrem de generos, dar și de mai multe obiecte de artă în interior.

Acum, Simona Halep s-ar fi mutat definitiv în Emiratele Arabe Unite, la Dubai.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.