duminică, 21 iulie, 2024

AUR a reacționat la acuzațiile de viol ale unei adolescentă. „Fata a fost găsită într-o avansată stare de ebrietate!”

AUR a reacționat la acuzațiile de viol ale unei adolescentă. Reprezentanţii AUR au susținut că acuzaţiile de viol ale tinerei în vârstă de 17 ani, care a participat la Şcoala de vară a partidului, sunt nefondate și că singurul incident despre care au cunoştinţă este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie.

AUR a reacționat la acuzațiile de viol ale unei adolescentă

Reprezentanții AUR au susținut că fata în vârstă de 17 ani a fost cazată într-o cameră rezervată invitaţilor și a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate.

După ce a discutat cu părinţii ei la telefon ,aceștia au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului. Reprezentanții AUR au susținut că fata a venit la eveniment cu acordul părinţilor şi a recunosc ea singură că a consumat alcool, fiind trimisă a doua zi dimineaţă acasă, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor.

„Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video inregistrate pe camerele hotelului. Singurul incident despre care organizatorii Şcolii de vară au cunoştinţă în momentul de faţă s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 în complexul care a găzduit evenimentul, când o persoană minoră cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită de organizatori într-o avansată stare de ebrietate”, au menționat reprezentanţii AUR.

Ce a constatat poliția

În momentul în care la fața locului au venit polițiștii, tânăra a fost cooperantă şi a recunoscut că a consumat singură alcool.

„Ca urmare a verificărilor efectuate şi neconstatând nimic suplimentar, poliţiştii au considerat că tânăra poate rămâne peste noapte în locaţie pentru a se reface. În dimineaţa zilei următoare, minora a fost trimisă acasă de organizatori, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor. La fel ca toţi ceilalţi participanţi minori, tânăra a venit la Şcoala de vară cu acordul părinţilor”, au adăugat reprezentanții AUR, care au pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video înregistrate pe camerele hotelului, conchide comunicatul de presă al formaţiunii.

Reprezentanții IPJ Ialomiţa fac cercetări, după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei afirmă că aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp, începând din 14 septembrie.

Tânăra a susținut că în urmă cu o zi a fost plecată la Constanța cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR, fiind cazaţi la un hotel. În cursul nopţii, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit ar fi simţit dureri în zona inghinală, observând că are urme de sânge.

Minora nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea relaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel.

AUR a reacționat la acuzațiile de viol ale unei adolescentă, viceliderul grupului AUR din Camera Deputaţilor, Antonio Andruşceac, menționând că sunt mai multe semne de întrebare în legătură cu acuzațiile tinerei, Acesta a menționat că ar putea fi o înscenare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.