marți, 5 decembrie, 2023

Destin fatidic pentru o moldoveancă în Italia! Şi-a sunat fiica pe cameră înainte de a comite gestul

Destin fatidică pentru o moldoveancă în Italia. Sătulă de violențele la care era supusă de soțul ei, o femeie din Moldova a decis să îşi pună capăt zilelelor. Femeia a vorbit cu fiica într-un apel video înainte de a se arunca în fața trenului. La 2 ani de la incident, soţul acesteia este tras la răspundere.

Destin fatidic pentru o moldoveancă în Italia

Femeia, în vârstă 34 de ani, locuia cu soţul ei în Veneţia. Aceștia se mutaseră în Italia de 4-5 ani. Cei doi soți aveau o viaţă grea în Italia, locuind în case abandonate şi îşi petreceau timpul consumând alcool.

În iunie 2021, femeia din Italia, care era nevoită să suporte violențele soțului ei, a decis să îşi pună capăt zilelor. Detaliile înfiorătoare din anchetă au ieşit la iveală după ce soţul acesteia este acuzat că a cauzat moartea femeii, după ce a dus-o în culmea disperării.

Surorile femeii cât şi fiica acesteia au declarat că bărbatul era violent cu ea de ani de zile. Sora mai mare a victimei a făcut prima mărturie. Aceasta a povestit că bărbatul consuma des alcool şi începe certuri cu femeia din motive banale, dar ea nu l-a denunţat niciodată la poliţie.

„A fost foarte chinuită. O bătea cu pumnii și picioarele. De mai multe ori s-a întâmplat asta. O dată, a bătut-o cu o bâtă de baseball. Am văzut vânătăile… Eu i-am spus de mai multe ori să vină să locuiască la mine și să-l lase, dar nici nu voia să audă”, a zis sora mai mare a femeii.

Fiica femeii care s-a sinucis: „Mă omor, m-am săturat de atâtea bătăi!”

Martoră la scena care i-a marcat viaţa, fiica femei a făcut apoi o declaraţie înfiorătoare. A detaliat procurorilor ultimele clipe din viaţa mamei sale, aceasta spunându-i înainte să se arunce în faţa trenului „Mă omor, m-am săturat de atâtea bătăi!”.

Tânăra în vârstă de 17 ani a fost nevoită să îşi amintească clipele de groază în faţa tatălui ei în sala de judecată, care avea calitatea de inculpat. Deşi iniţial nu a menţionat de violenţele tatălui ei, într-un final a mărturisit că mama acesteia i-a spus că o lovise chiar să în ziua tragediei.

„Spunea că vrea să moară. Se certau pentru că ea era beată când tata se întorcea de la muncă. Odată am văzut și vânătăile de la bătăi pe fața mamei mele”, a povestit fiica femeii care s-a sinucis.

Avocaţii bărbatului au încercat să aducă acuzaţii împotriva victimei pentru a-l scăpa pe bărbat, dar judecătorii au respins prezentarea acestora. Procesul continuă, următoare întâlnire în instanţă fiind stabilită pe 3 octombrie. Destin fatidic pentru o moldoveancă în Italia, dacă soţul femeii va fi găsit vinovat, riscă între 12 şi 24 de ani în spatele gratiilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.