duminică, 21 iulie, 2024

Un român a ajuns erou în Italia! A prins o femeie care tâlhărise un cuplu de bătrâni

Un român a ajuns erou în Italia după ce a prins o femeie care tâlhărise un cuplu de bătrâni. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a ajutat la prinderea Stefaniei Valli, în vârstă de 40 de ani, care a tâlhărit un cuplu de bătrâni, de la care a luat 700 de euro. Femeia se află acum în închisoarea din Forli după ce a avut loc audiența de convalidare a arestului.

A prins o femeie care tâlhărise un cuplu de bătrâni

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Italia, este acuzată de tâlhărirea unui cuplu de bătrâni, iar un român în vârstă de 52 de ani a ajutat la prinderea ei.

Cuplul de bătrâni se afla pe o bancă, așteptând o consultație medicală, motiv pentru care aveau asupra lor o sumă de bani. Polițiștii au precizat că Stefania Valli, în vârstă de 40 de ani, era bine îmbrăcată și i-a abordat pe bătrâni din spate. Femeia a luat geanta bătrânei și a fugit.

În timp ce fugea, femeia a scos portofelul din geantă și a aruncat restul, probabil pentru a putea fugi mai ușor.

Strigătele după ajutor ale victimelor nu au fost ignorate de un român în vârstă de 52 de ani, care a reținut-o pe italiancă până când a fost reținută de un echipaj de patrulare.

Femeia este suspectată că în cazul ei nu ar fi vorba despre furt ci despre o tâlhărie deoarece în poșeta femeii a fost găsită o foarfecă. În plus, în aceeași zi, pe Via Carducci, femeia ar fi încercat să smulgă o geantă din mâinile unui alt cuplu. În acest caz, însă, reacția cuplului a făcut-o pe femeia rău intenționată să renunțe, în ciuda faptului că a fost împinsă și bruscată.

Arestați în Italia pentru furt de haine de lux

Altfel, recent, autoritățile italiene au confiscat 129 de articole vestimentare de la trei cetățeni români, suspectați că ar fi furat bunurile dintr-un centru comercial din Italia. Hainele erau căptușite în interior cu un strat protector pentru a evita detectarea sistemului antifurt. Toate articolele vestimentare erau echipate cu dispozitive antifurt.

Polițiștii italieni au observat un bărbat care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare românești. Oamenii legii au așteptat în jur de 30 de minute, văzând că alți doi bărbați transportau plicuri mari au intervenit blocându-i pe aceștia. În acele plicuri pe care românii le duceau la mașină erau mai multe articole vestimentare modificate pentru a evita detectarea sistemului de securitate. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că portbagajul mașinii era plin cu haine. Acestea erau din trei magazine renumite, toate fiind furate.

Cei trei bărbați, cu vârstele de 39, 36 și 21 de ani, au fost arestați pentru furt calificat și închiși la dispoziția magistraților, potrivi stiridiaspora.ro.

Judecătorul care se ocupă de anchetele preliminare a validat arestul și a dispus menținerea acestora în detenție preventivă la solicitarea Parchetului de la Roma.

Acum, un român a ajuns erou în Italia după ce a prins o femeie care tâlhărise un cuplu de bătrâni.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.