luni, 24 iunie, 2024

Eva este o avocată care își caută un soț printr-o metodă inedită! Oferă „taxă de recomandare”

Eva este o avocată care își caută un soț printr-o metodă inedită. O femeie din Los Angeles a ajuns până pe rețelele de socializare în căutarea dragostei, oferind câteva mii de dolari oricui o poate ajuta să-și găsească un soț. Eve Tilley-Coulson este avocata și creatoare de conținut pe TikTok. Aceasta spune că primește multe e-mailuri, însă îi este dificil să-și dea seama care sunt sincere și care nu.

Eva este o avocată care își caută un soț printr-o metodă inedită

Oferta lui Tilley-Coulson a devenit virală pentru prima dată după ce a postat un videoclip pe TikTok în care cere „publicului larg” să îi fie complici la ceea ce a început ca un pariu cu șeful ei.

„Cu ceva timp în urmă, le-am spus prietenilor mei că le voi plăti 5.000 de dolari dacă îmi vor prezenta un soț. Și m-am gândit, de ce să nu deschid oferta și pentru TikTok?” a spus ea pe TikTok.

Tilley-Coulson a spus că se gândește la premiul în bani ca pe o taxă de recomandare, sperând că prietenii, familia și alții care o cunosc vor aduce candidați buni.

„De exemplu, în propria mea profesie de avocat, dacă aduc un alt avocat, aș primi o taxă de recomandare pentru aducerea lor, pentru că ei presupun că, deoarece sunt un avocat decent, voi aduce alții la fel de buni. Așa că presupun că prietenii mei mei care îmi cunosc personalitatea și știu cine sunt și ar putea aduce un candidat bun. Și dacă ajungem să semnăm certificatul de căsătorie, cei 5.000 de dolari sunt ai lor.”

Ce criterii trebuie să îndeplinească bărbatul ideal

Tilley a fost întrebată despre cum ar trebuie să fie bărbatul viselor sale.

„Ar putea să meargă să danseze cu bunica mea, să bata mingea cu fratele meu, să lucreze în garaj, dar va veni să verifice că sunt ok și are bune maniere. Dar pe deasupra, sunt foarte pasionată de sport și am jucat fotbal toată viața, căci am crescut în sud. Așa că, cu siguranță, caut pe cineva care să aibă un interes pentru sport și pentru familie”, a răspuns aceasta.

Fiind destul de înaltă, Tilley-Coulson a precizat inițial că este obligatoriu ca cei care candidează pentru inima ei să fie mai înalți.

„Voi clarifica cerința de înălțime. Am 1.78 m inaltme și în trecut am întâlnit bărbați care erau puțin nesiguri sau incomodați de acest fapt. Aveau 1.75 și îmi spuneau că nu ar vrea să port tocuri atunci când ieșim împreună. De atunci, mi-am cam restrâns căutarea la 1.78 sau mai înalt. Cu toate acestea, voi spune că toți prietenii mei mi-au spus că trebuie să cobor această limită. Așa că, pentru un bărbat pe care nu îl deranjează că port tocuri, voi coborâ sub această limită minimă”, a explicat femeia.

Creatorul de conținut din Los Angeles nu este singura romantică ce caută dragoste cu ajutorul rețelelor sociale.

Trendul #HelpMeFindHim are peste 300 de milioane de vizualizări pe TikTok și prezintă persoane care caută romantism în universul digital.

Tilley-Coulson a observat această tendința și propria ei căutare a iubirii în lumea întâlnirilor post-COVID.

„În timpul COVID, simt că oamenii s-au bazat cu adevărat pe aplicații ca pe o cârjă. Puteai să stai pe canapea și să treci prin sute de oameni, și întotdeauna există cineva mai arătos, mai atractiv care oferă mai multe, bifa mai multe căsuțe. Și nu a trebuit niciodată să ne confruntăm cu respingerea. Nu a trebuit să cheltuim bani pentru a le cumpăra o băutură. Nu trebuia să ne expunem cu adevărat online sau să ne asumăm vreo obligație. De când restricțiile COVID au fost ridicate, simt că oamenii nu și-au dat seama cum să se reintegreze în scena întâlnirilor fizice”, a spus avocata care își caută un soț printr-o metodă inedită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite