joi, 11 iulie, 2024

Preţuri exagerate în magazinele din Vama Veche. Atât poţi cumpăra de 50 de lei!

O tânără a intrat într-un supermarket din Vama Veche și a decis să împărtășească urmăritorilor de pe TikTok prețurile exagerate din respectivul magazin.

Preţuri exagerate în magazinele din Vama Veche

Tradițional, de 1 Mai, Vama Veche devine un punct de atracție, adunând în fiecare an mulțimi de tineri și nu numai, dornici să se distreze până în zori. Aceasta este o realitate binecunoscută de micii antreprenori și de proprietarii de pensiuni de pe litoral. Deși departe de a mai fi doar un mic „sat pescăresc”, infrastructura din Vama Veche lasă mult de dorit, iar o consecință directă a creșterii popularității stațiunii este creșterea galopantă a prețurilor.

De 1 Mai, tradiția spune că distracția la malul mării este de neegalat. Vama Veche rămâne de mulți ani una dintre destinațiile preferate ale românilor și ale turiștilor străini. Cu toate acestea, prețurile se ridică pe măsură, crescând constant de la un an la altul. Curioasă să afle cât de mult au crescut prețurile, o tânără a decis să facă o mică investigație pe cont propriu, în stațiunea de la malul Mării Negre.

„Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile!”, a spus tânăra la începutul clipului video de pe TikTok.

Cu camera pornită, a intrat într-un supermarket din Vama Veche și a început să comenteze prețurile produselor. A observat că o sticlă de suc Fanta de 500 de mililitri costă 12 lei și 50 de bani, iar o sticlă de Cola avea același preț. S-a oprit și la o pungă de Bake Rolls de 80 de grame, care costa 14 lei, și la o baton de ciocolată Snickers, care costa 12 lei.

Ce poţi cumpăra cu 50 de lei

Având doar 50 de lei la ea, a decis să vadă ce poate cumpăra cu această sumă. A remarcat prețul unei pungi de cafea, care era de 42 de lei, și a glumit că nu își permite să cumpere cafea.

În timp ce continua să se plimbe printre rafturi, a observat și alte prețuri ridicate: o ciocolată costa 40 de lei, o cutie de biscuiți cu ciocolată era 25 de lei, o cutie de chipsuri Pringles de 40 de grame costa 15 lei, iar varianta mai mare de 165 de grame era 28 de lei. A fost uimită de prețul unui corn 7Days Max, care era de 12 lei, și s-a întrebat retoric în ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie de chipsuri.

„9 lei pufuleţii ăştia, că pe ăştia ţi-i iei când eşti sărac şi efectiv n-ai ce să mănânci. Vreau să plec de aici că sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe decât ştiam eu, oricum, mai scumpe decât anii trecuţi. Şi totuşi Vama Veche e Vama Veche, frate, dacă era la Loft mai înţelegeam”, a concluzionat aceasta.

Concluzia este clară, distracția în Vama Veche este cu adevărat costisitoare. Preţurile sunt exagerate în magazinele din Vama Veche, cheltuielile se adună rapid, începând de la transport și cazare, până la costurile pentru plajă și alimente consumate pe durata șederii la mare.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.